ANLIAN£
Yeni Üye
[Tecrübe Puanı] +0/-0
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 18, 2009, 03:06:44 ÖS » |
|
Sagopa Kajmer-24 Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklarımız
Yaslanan Birgün Bugün. Bavulu Topluyor Ve Son Vedası Tıpkı Dün Gibi, Köşeye Çekilip Ağlıyor, Bense Yarına Penceremden Bakma Gafletindeyim. Gözlerim Dolu Ve Ellerim Tutuklu Yüzüme.
Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün!..Sen De Yolcusun Dünlerimde Sorgusun Ve 24'lük Yorgunsun Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı
Saçlarımda Saklı Kar Beyaz Ve Gözlerimde Hep Telaş. Panik, Silik Resimler Ortasında Bir Küçük Çocuktum Hep Konuktu Başka Gün Ve Çok Soğuktu Her Geçen Dün. Tıpkı Sen Gibiydi Giden O Eski Dünler, Geçmişin Karanlığında Anılarımdı Onlar, Bense Bulamaz Oldum Onları, Hep Selam Gönderdim Geride Kalana Kanıtım Yoktu Yarına, Yolcularımla Ağladım, Hiç Misafir Olmamıştı Kimse Bunu Ben Anladım. Sonbaharda Katil Oldu Rüzgarlar, Öldü Tüm Yapraklar, Yağmur Aldı Gözyaşı, Ve Rüzgar Oldu Ruhlar Estiler Yavaşça. Sen Misali Ağlamıştı Her Dünüm Usulca.
(x4) Dudaklarım Kilitli, Hosçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerımde Sorgusun Ve 24'lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı.
Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklarımız
Aynalarda Buğulu Yüzümü Göremez Oldum, Ve iyimserlik Mateminde Sarı Gül Tuttum. Hayallerim Yok Oldu Koyduğum, Yerde Yoktu Hiçbiri, Tek Yabancı Bendim Evde, Ve Bir Yalancı Mumdu,Doğan Güneş. Solan Gülümdü, Talan Sonuydu, Kalan Resimdi Bir Vesikalık Gülen Çocuktum Yüzüme Bakarak Ağladım, Yüzleşirken Kendimle Hıçkırıklarımla Savaşır Oldum Ertelendim Yarına. Reddedildim, Gideni Yolcu Etti Gözlerim Ve Gelene Meraba Dedi Bu Kimsesiz Dilim, Ortalarda Gezinen Oldu, Dilenci Ellerim, Bu Son Demiydi Sonbaharın Son Yaprağında Son Gülümsemekki Nefesi Son Çekişti içime Sonbahardı. Güz Ağırdı Gün Üzeri Bir Tebessüm Etti Yüz, Saklı Kaldı Her Düşende Kırılan Onca Göçebe His, Biz Dünden Olma Yarına Varma Garibeyiz.
Acımasızca geçip giden zamandan geriye kalan sadece yanlızlıklar olur
(x4) Dudaklarım Kilitli, Hoşçakal Bugün, Sen De Yolcusun, Dünlerimde Sorgusun Ve 24'lük Yorgunsun, Git De Dinlen Gidenlerle Yarınım Kapıda Bekliyor Ve Son Veda Zamanı.
Yalnızlık Ömrüm Boyunca Tanımadığım Bir Yabancıydı ;Onunla Şimdilerde Beraber Uyanıyoruz Her Yeni Güne iki Yalnız Şarkılar Yazıyoruz,Yorgunuz,Çok Yorgunuz,Çok Yorgunuz... Bassline gozunu kan burunurlerin hayatini mahfetmek icin elimizden geleni yapariz, oyle tiplerin burda yok olup gitmesinden zevk aliyoruz.
ye ya! iki cift sifir dort.. sagopa k, kuvvetmira yer alti.. (give me some bass)!.. istanbul samsun..
bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise.. sagopa fucking pop ! drop in! yoo!
sordugum suallerin cevaplariyla cuzzam oldum yuzum asildi bak bu rap nasil yazildi bak? sıfata itaat et bazen kimin fet, zamana karsi koydum kapa o kitabi, geride kaldi donemi fetret barisa uzat o sopani sen sihirbaz aklimin ucunda bir sineklerin ruyalar aleminde bense kalbimin satirlarindaki su cumle multecileriyle bogusur haldeyim (cekil lan!) keske ozgur olsa her sozum kuscasina ucup kulaklarinda buse olsa her sozum yanar mumum dolar gozum bir ben degil cogul yakar sozum tek cozum cogul bakis kararir her uzum baka baka egoist baglar kor dugum bir ölüm takildi dilime bir sabah ve bir de aksam oku bu siiri iki gozumde ön sozum...
bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise.. sagopa fucking pop! drop in! yoo!
sen beyaz bir sayfasin hayat ilk başında mis kokan ben bir başıma yazdim her bir satırı yilmadansavaştım kalemle dalga şehidi güneş doğar gözüm yanar hep yalanci kuklalar ellerimde taş bebek pikaplarimda taş pilak kalbin ortasinda taş yurek ve canimi yolda birakin ben bir başima yalinayakla yurudum mermi yağmurunda, hedefi kimdi tanrinin canima ihtiyaci yok? bir savaşti mis kokan, beyaz bebek bir barişti malkom x bir savaştı pis kokan kara melek, hep bir firsat kolladim, yanina yanaşip hep fisildadim savaşma hep seviş dalaşma gül çiçeklerin diken siperlerin ve soyleyin kimdi kahraman? yarim kalan bir omre koleyiz insanin vedasi insansin bir donumluk insansin ayni gemide batmadan nereye dek dayaniriz? her bir sinavin sonucu var!
bass line, dope shit, snare kicks ass, one mic versus punch line bass hiphop raw shit bring that noise.. sagopa fucking pop! drop in! yoo! __________________ Beslenme Çantam [Kolera Verse] Bebeklerin kangalları mıncıklamalarına benzer cesurluğum İçinde ölü insanlar bulunan bir gölüm ve kıyımda mekki gülleri Suyuma bakanı davet ederdim içeri siz rape pisledikçe çimdikleyeceğim sizi (çim çim çim..) Gözlerimde iki tatlı gonca gül ve örter onları Siyah tülmüş şifrelerim çözülür dizlerim çözülür Eşyalarımda benimle beraber üzülür Notaların en sertini uktelerime batacağım Eskiyorum ve bende her gün tozlanıyorum bu rafta Yapıştırdı yafta darma dumanın cesurluğu lafta Döner yüzün gecenin simasına hem de çok fena Cinayet gibi her günüm her dakkam Uçurumların salkımlarından sarkıyorum Kış üflüyor yüzüme ve donup saçağa dönüşüyorum Yaz gelecek biliyorum ısıtacak kedileri ve kuşları tekrar Yeni bahar gelecek yine kesilecek başıma aftar Sen karşıdan hızla gel ve çarpışalım eskaza Hayatımız üzerine lades tutuşuyolar adeta Taş çalmadan alamaz oyunu kimi zavallı daha keramet gibi kalıyorum ayakta
Sagopa Kajmer [Nakarat] Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm be gülüm bu yaptıklarınız resmen zülüm Neyse ki halim selim talim asker talim Yere devrilmeli her zalim Beslenme çantamda mermim Geç kaldım kaçtı ilk dersim Hayatım bayram değil merasim
[Sago Verse] Yaşama karşı çocuklaşırken ilerler yaşım Müsvettelerim tükendi ve avuçlarıma söz yazdım Kayıplar adres oldum oğlum takip edilen bir izim Usanmadan peşimden gelir melankolik çocuklar bizim Ben ince narince bir benekli çıtayım ve çıtamı aştım Ömrümün depdemesine alıştım Çünkü köpek gibi çalıştım Ekmeklerimi aslanın ağzından çıkarttım Ben ekmeği almak için ekmeklerde verdim Ben aslanla beslendim bu ormanın kralı oldum Sokak lambasıyım bir an beni görenler önünü gördü Beni göremeyenlerse karanlığa karşı sövdü Küfür kafir demedi ayyaş geceye şöyle seslendi: "Ne zaman ki çilem dolar şişem boşalır Ne zaman ki gözüm dolar içim boşalır Yağma yağmur sağanak bu sağanak için yok sığınak" Yağma yağmur sağanak bu sağanak için yok sığınak Çok susamış susuzlar için musluklar açılsın İçen doyan şükretsin doyamanlar sabretsin Bu şarkımında sonu kahretsin
Sagopa Kajmer & Kolera [Nakarat] Ben kapanmış defterin ortasında solan kuruyan gülüm be gülüm bu yaptıklarınız resmen zülüm Neyse ki halim selim talim asker talim Yere devrilmeli her zalim Beslenme çantamda mermim Geç kaldım kaçtı ilk dersim Hayatım bayram değil merasim...
|