|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 08, 2008, 04:58:45 ÖS » |
|
SaGoPa KaJmEr &Derin darbe-boom Sagopa Kajmer Derin Darbe BASLA!!! Yarini olmayan dünlere yazilmis her siir Ve sair olmus fikir ki kaleme düsmüs her sözü Hep karanlik anlatildi sarkilarda gün yüzü Yalpalayan ömürler, asikar hüzün görüntüsü Yalnizlikla sevisir oldum, karanlik hep zifir Ve gökyüzünde günesin dogum sacilarini bekledim Dogmamis günesti dogacak her isik hazin seyir ki Hediye olacak her yarin, manevi hazinedir Vasiyetimdir cümlelerimin her kelimesi sahi asi Sagopa yorgun tek tabanca 26 arifesi Kimler önüne geçebilir zamanin akisinin Cümlelerimin noktalarina kaç zamanda ulasirim Yasarim iskeletler diyarinda bir et parçasiyim Varimi yoktan aldim daldim çoktan derin uykuma vardim Beklemekle geçti yillarim ve kar beyazdi saçlarim Karamsar yazdi rhymelar'im ve tarumardi sabrim... Harbi yasadim benligimle çok savastim Yazdim olmadi ve kaçtim RAP uzatti elini çekti kulagimi Yaz dedi, emir bir farzdir Farzin adresinde sen hikamet halinde, bu tanridan bir arzdir Öylesine güç oldu, böylesine bir gidisi resmetmek Kalemi makineye attim, her çizikte kareler aldim Sundum önüne yaradanin ve bekledim cevabini, hep cevapsiz kaldi çagrim , Bagirdim!!!
(1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sizim Vuramadim sakagina BAK! -sin Kör gözlerime
(2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sizim Vuramadim sakagina BAK!!! -sin Kör gözlerime
Darbe Kus!
Aglamakla baslar hersey, baglamakla gelir gerisi Taze derisi, anlayan sesi oluverir Tek kötekle timar edilir insan oglu, yazik, bir kazik Pasapottur digerlerinen temsilen egerlerini KIn tutar, ekin batar, Günes satar tüm degerlerini Üç kurusa; kalles doganlar, kalles ölür! Bölünür ülkeye arzularin, sömrülür dogalarin Gelicek üstüne, ATA'ndan gayri üstüne, Isledigin(?) nota; Rehperler Dernegi! Rehperler bilegi kelepçe Kaçakçilar tazminatla anayasa Musakka oluverdi Yurtta soylu kaliverdi, Dünya'da baris olsun Yarisiyorsun kime karsi? Yasi Altmis... Posasi çikmis sadakat misin devlet köpegi, el emegi, bilgisayar göbegi Ilgisizi durdugun sandalyeyi bosalt! Ya da çaresiz gördügün su milleti yasat, yasat, yasat, yasat, Yasat!(Yeah Derin Darbe) Ahhh...
Düsük yapmis umutlarimin, buruk sancisiyla, Doruk noktasinda gezinen acilarimi kim paylasir? Küt etmekle kaynasir ve saydamlasir Dinlettiginde hersey bariz, hersey açik Içinde bir kaçik varsa kürtajla aldir Çünkü... Montajla düzelmeyecek tek sey HAYATTIR! Sana KIYAKTIR! Dinliyorsa altinda bir bit kolonisi vardir Inanama yalanla yatan, dolanla kalkar da Dar gözlük takar, sözlükten bakar da Bulamaz huzurun anlamini, Randimanini alamamis günah motorlari Durun, üretimi durdurun... Sorun; tüketmemis olmamiz. Kabus kaldi sabrimiz ve hataliydi tavrimiz Tok olsa da karnimiz, yetinmeyi bilmeyiz Dip NOt! Anlatilan INSAN. ("Respect!" Youuuvvv) (YAa YAa SAGO Kastir!!!)
(1) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sizim Vuramadim sakagina BAK! -sin Kör gözlerime
(2) RAKS! edemedim Yine yenildim AK! -simi göremedim Kör oldum HAK! -sizim Vuramadim sakagina BAK!!! -sin Kör gözlerime
Yeaaah Sagopa Kajmer! Kuvvet Mira UnderGround Samsun; Derin Darbe! Asi, MIc-Rop...(Yess Sir!(?))
|