rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 12:19:45 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sahtiyan - Asker  (Okunma Sayısı 863 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lost_MyStery
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +217/-4

kıskan bakaLım , HırsLan yakarım, !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2009, 06:10:44 ÖS »

yeni kurbanlar sokakta an ve an sıra bekler farkında olmadan gun ve gun her yenı dogum esıttır olum baska bır can demek denge bu bebek yemek için sağ kalmak gerek bu yuzden elimde m40 boynumda cevşen benı beklemeyın bugece olurda yetısemessem elbet son yemek respectinci bu genç ikinci leonardo da vinci hepimiz için tanrının planı bu gece sadece benımkı nekadar uzun olabılecek ilk kural oyundan olursun paronayak unutmak için yak al ve toton droza cenk vakti sözde cengaverler evinde işe bak kalive bizi onlar zeminde duygusal fitne ve isterim pigme gusel bi çift ten ten köpeği gibi birlikte.

ocak imamın dostu senı hıssedemez hissederim der yurekten söz geciremez tanrı insanı affeder insan affedemez ac sokaklar lafla doldular artık yemezler bu uzun bi yol kardes bazen indi cok yolcu arabamda yer buldu gibisine hiç bi pustu unutmadık inişler cıkıslar anlamsız yarıslar dogru yada yanlıs kasıtlar yandı bakıslar aklım kısla 4 mevsim yazda ekip biçerim hep ben sen ortak olma bosa yok aklımda konusmadan once bılkı omzumdakı rutbeyı yaktı ya bu gaye hazırım 4.için tas ve sopalarla numaralarla derdım yok bilki kim kaçsa soğuk savas soğuk dunya soğuk bi ifade yuzunde ben askerim bebek her an parye.

şansa bak kanka hepsi düştü benım kampa saklanbaç sansanda sen saklarım sanma bende snıypa hep pusu usta serserı mayınlar ardında uzunca sure kapbında yeaa umma bada tanrım benı anla lutfen yıne olayı mağbedi örnek önceki hayatımdan bilirsin sırat orda ipler sakat orda ayak kayar burda gönül kayarrr berk hava durumunu sunar bugun guvendınız daglarda kar var uc kişiden biri çakal e olsun oda nazar bazıları kıclarının bozamıcagı cekler yazdılar temmıs oldum dondular nimesis oldum karstılar bu sıralar seytanla flört devam eder meleklerle içten sevgi gecinemedinizki bosaldı artık raplerle evi döndü devran kapadım bak bi çok devri anlamadın al işareti ben askerim baybe

*

#  Çok bLirsin herşeyi ,
Ruhunun YaşıNdasın ,
DeğişmissiN harbideN bak eskisiyLe farkLısıN* 

ya sev ya defoL ! cCc
EğiL kuLak ver ceddine... TÜRK e kefen biçmek hangi itin haddine !
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Sahtiyan - Asker

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss