rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 12:21:48 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sahtiyan feat. BeLa & Snow - GeneL Ev  (Okunma Sayısı 666 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lost_MyStery
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +217/-4

kıskan bakaLım , HırsLan yakarım, !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 05, 2009, 06:16:03 ÖS »

Fırtına öncesi sessizlik gibi dibi tutmuş tüm kuralların
kimler bize kin güdecekse dinden imandan çıkanların
 rap limanından demirini al lan kemik atan olmadı ecel istersen
üç kişi olmalı elleri kancalı snow bela sahtiyanın x2

beLa
Anavatanın kan ağlarken salavat aklına gelmedi jönler kendini yağlarken bak snow yerlere sermedimi bildizi anlama bilim ister rüzgarsa güneyden eser nenense artık karın deşer biletini istanbul keser genel evlere barikat kurulur hevesim yok tarikat sorunum çok mütevazi olmadan önce ötenezi var bak seç birini yine bir fan grubuna baktım ben birlik ateşini yaktım rapinde belli şekli şemali ahali duysun hangisi mani liriklerim bak birikmeden kombine olsun gecikmeden bizler geldik gerilerden antirapciler elimizden köstek geçicek zor biticek geceler uzun bak zevk verecek donanma hergün poyraz esecek istanbuldan bir bok gelecek satılan yarın ahkam kes tıkanan aklına yokmu bi jest boş yazan eller yorulur elbet her boka atlama ağa gibib der tokat atmak olmuş özden güney yakasında yapılan rapten gün batımında en aksılıkler snow ve sahtiyan bereketler

n = 2x

Allı pullu gerilir duvarda yanmış sözler sahte jönler duvara dayanlı çevremde uhte var zaten matemler yalan bu dünya nevrim döndü ölümün sonumu gün batımı yada benden deli gibi övgü kısır bu döngü hepside narin (narin)bir çok nane kendini ferman sandı ben derman bulamazken keyifmi çatmış mevalm kalk göster endam bize görelim (görelim) rapte yargın argosuz olmaz yatakta condomsuz kalamam ben hamile kalırsan kendimi affedemem her türlü raple ötenezi var bizde sözlerimon çatığı herkes gazide olmuş mütevazi her sözde raplerin yaptığı her rapin değeride belli konuksa istanbuldan hoş geldin üstüme yağmur mağdurum insan genel evde barikat serenat vermiş bitch sus pencleri beş para etmez bunların leşlere neşteri vurduk yüzkere gözler önünde hep bir kaldım tekbiri verdim tekten fena beklediği yuvaları boktan hela bir çok prenkse ezgsiz eda her bir sedada boykot bizden rapte snow bire sahto bela

n=2x

sahtiyan

Sen bekle rapten sosyo politik boyalı bayan baydın melankolik seksen üstü karıların gayrüt frekansta kankam stanli kubrik yea kimi sikmedik otomatik hep yazmak isterdim lakin kafa güzel alet özenesine öss seni düzesi acıtan sayısal ve sözel çabuk ol torban dolu şişir ve çek nefeste ciğere yaramaz pek ama elinle oyna kurumasın gözlerin açılır beynine vurmadan otur ... isviçreden ... geldin aslan tavşan kalınsa kafası kopar her pembe şuan gelme bıçak verme hakkımda nette yorum yapma yok hakkın herkes her bokun uzmanı oldu zaten odun badem üç günlük mc babansa adem iki çekirdek birbirine acele yok kalemini s*kmeden karambole gelmeden kasabtaki et sen duman beatte sahtiyan yedi sülaleni boğan

n=2x

*

#  Çok bLirsin herşeyi ,
Ruhunun YaşıNdasın ,
DeğişmissiN harbideN bak eskisiyLe farkLısıN* 

ya sev ya defoL ! cCc
EğiL kuLak ver ceddine... TÜRK e kefen biçmek hangi itin haddine !
KraL35
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Rapimle Öğren

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 05, 2009, 07:04:36 ÖS »

belayı pek beğenmem ama emeğine sağlık

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap