rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 12:21:56 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sahtiyan feat Buura - Gazdan Hazlar Lyrics  (Okunma Sayısı 623 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim
Ziyaretçi
« : Temmuz 22, 2009, 02:43:23 ÖS »

Sahtiyan feat Buura - Gazdan Hazlar
Sahtiyan

Ebesini törpüle ebesinin ömrü günlükse bir arpa boyu yol almadan kaldı çok ilişki köprüde ben kimlerle ekmek böldüm susar mı
sandın bu benim senem gölden çıkıp okyanusa daldım seni kafandan tutar ve omurgandan sallarım popon yerden kalkmasın dallanırsan kökünden budarım sub-zero sahtiyan her akan kanı buz gibi dondurdu sırıtıp durma kanatan kelebeği omzuna kondurdu
kim diyen gencin belli rengin biçim benden alınca doruğunda zevkin peki bu benim suçum mu (hayır bence değil) çözersin bu boku
sudoku gibi gerek biraz beyin yerinde dediğim her deyim senin ağzını dikeceğim çünkü ben bu rapin yaşar kemal'iyim işte beyim
sakın ha sakın hakkımda sakın atıp tutma beğenirsen al koç beğenmezsen yapma tantana

Nakarat

Kalkar dallar onlar sarkar
Sallanır son sözüm ateş olur parlar
Gazdan hazlar çekili verir bazlar
Ara gazı verince adam olur havlar x2

Buura

Çok büyük konuşmak kafi olmadan bir sebebi sudan çıkmış balık gibi giydiniz kefeni kefeni dikmek değil olay alaycı laflarınız
gayri meşhur laflardan ibaret hepsi fevri sikin üstünde büyürken larvaların hepsi cepte yenişemez kırk kuşakta siyah kuşak
sekte sendelerken çelme takar o gerici toplum ?? kavgasında beyaz kuşaklar sussun daha ufaksınız bebecikler adam olacak mancikler
action bir toy olarak hayat ebenizi sikler sekme rapte kafir denge bozana kadar uğraştınız işin yoksa bekle prodüktör zengin mc
bulantısı geçerli abaza toplumusunuz bu yüzden olun emekli hangi dingil yüze gülüpte bacak arasından bakar yaşın oldu mu artık
malafata nasıl ayağa kalkar

Nakarat

Kalkar dallar onlar sarkar
Sallanır son sözüm ateş olur parlar
Gazdan hazlar çekili verir bazlar
Ara gazı verince adam olur havlar x2
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Sahtiyan feat Buura - Gazdan Hazlar Lyrics

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss