Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yaphttp://www.rapdinle.us/194/Sansar-Salvo-ft-Mafsal--Damarlarimda
online dinlemek isteyenler linkten faydalanabilirler
Sansar Verse: okurdum hep kitapları içinde boşca yazsalarda sabahları uyanmalar ve kolpalar yanımda ilki tam bir fiyaskoydu adını bile unuttum sonuncusunu çok severdim adımı bile unuttu zorbalarla ugraşmakla geçirdim yıllarımı ilk kavgamda dayak yedim oldukça agırdı yıllar geçtikce serice attım yumruklarımı üç kuruşluk sevincimdi rezil yüzünü görmek uzattılar çevirmedim sattılar üzülmedim zamanında yettigince gördüm hüzünleri yaşadım en agırını düzen budur böyle gelmiş böyle gider rahat dur dedim paramparça ellerim patladı duvarlarda ter içinde uyanmalar içimde korkularda bende salladım bir tane onlar bana vurdukça aynı sıkıcı döngü dünya yerinde durdukça
Nakarat: damarlarımda kan kalmadı sinekler harcadı duvarlarda kan izleri hayatlar harcadı öyle attım yumruklarımı kafama göre böyle kelimelerle delicesine bende böyle
Mafsal Verse: rüzgar olsam alıp essem götürsem herşeyi o benim herşeyimdi tek birşeydi mutluluksa hep içildi dalıp gidildi rüyalarla yaşanır oldu o yerlerde korku doldu o yerlerde kaybolurdulur ya bıktım artık sıkıldım ryhmelarımla her bir ritme üç kelamla duyarsız oldum yazdı elim sigara yaptım benim işimde sonumda belli senin sonun çelişki bundan sonra böyle yapılması gerekli bilmem anlatabildimdi derdimi ben geri çekilmem yürürüm önüme bakmadan sen ölüme terkedildin hepten tek bir elden dayanılanlar dayatılana kadarmı sürecek Mafsal hep zafermi görecek tabiki evet baktım çok karıştı alışılmışın dışında kaldı yaptıgım sen ne yaptın?
Nakarat: x2
damarlarımda kan kalmadı sinekler harcadı duvarlarda kan izleri hayatlar harcadı öyle attım yumruklarımı kafama göre böyle kelimelerle delicesine bende böyle
şimdi yazdım hata olabilir ufak tefek idare edin