Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yaphttp://www.rapdinle.us/195/Sansar-Salvo-ft-Sahtiyan--Yolum-Uzun
online dinlemek isteyenler linkten faydalanabilirler.
SANSAR SALVO = Hakketmedik olan bitenleri bilinmezin peşindeyiz başındayız yolun seninleyiz dilimledim hayatı bekledim yalan dolan hayalim kırıldı dostlarımdı hep yalan olan bak bi undergrand tema gözlenir her defa bak bu undergrand müda ve öyle daim etrafta onca hain saplı kalbim ben bu hançer bırak gidek dönek köpek megoloman egosit bitch kafam güzel hiç işimi gör dişimi göstermem gerekmesin delirmişim benim işim budur kuşum okeymi hazıra konmadım homi yolum hep dikeyli herkes kardeş herkes oldu birden abi comminution ibneler değil üstadım moobi canı sıkıldı sayko şair yazdı mani hayat kolay değil çocuk öyle yani
NAKARAT= Sansar = Yolum uzun en büyük olmak yolu sonu görülmeyen yolun başındayım koştum içimde boşluk kimse değil hoşnut benden alnımdaki terden ibret al Sahtiyan =Yolum uzun boynum dik vede mertçe rapteyik hak bana ömür verdikce dertler katlanır bi çare erdikçe benden alnımdaki terden ibret al
SAHTİYAN = Bugüne kadar kalbe giren kazıklar çıkar elbet terle ve emekle madde madde gelecek dertten bekle ve her nekadar nah şukadar hatrın olmasada bende bende böldüm verdim hemde yok sandığın hak üstünde kafa bassanda darda sidiğimi şat yapanda bokunla kamufilaj olanda ne kadar çok tu abi abla kader eli ağırdır uyandım bir anda ansızın son bi kaç senedir dün gibi bugünde yalnızım yatağımda günü birlik değişken parfüm kokuları derdim artar doğru orana bağlı çözünce soruları cevapları arama zamanı bükmekten başla cahilken ne kadar mutlusun şu haline bak bu yaşta garip bi kapris garip bi hava geçin eflatun aslında bildiğin hiç bi boksa istediğin beni anlamaksa önce kendini tamamla bu yüzden övünürüm ben istediğimi yapmakla
NAKARAT = Sansar=Yolum uzun en büyük olmak yolu sonu görülmeyen yolun başdayım koştum içimde boşluk kimse değil hoşnut benden alnımdaki terden ibret al Sahtiyan= Yolum uzun boynum dik vede mertce rapteyik hak bana ömür verdikçe dertler katlanır bi çare erdikçe benden alnımdaki terden ibret al(2X)