|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 04, 2008, 06:41:22 ÖS » |
|
sanıklar... Selahattin Ergün,İlker Uncuoğlu,Önder Şahin,
-Neyse boşverin... -Way way wayyy...
Korkularda yol ara,sorgularda sabah horoz ötsün bekle dur doğrularda esah yaz mizah,sayfa kahkalarda ahh çığlık kopan günahlarda izah şah atım kral,solum sırat toprak sonunda benimdir bekle recel yemindir yolunda dahası var evimdir mapus solumda dön bak ayna kırık,konuşur olduk kuşla ve benimdir kantlama bu hayat pis dahası ölüm dengesiz dolaşır kavga his sis var soğuk aşka kafası kaideyiz bir sürü (yasak) var hepside densiz gel getir önüme koy yaşamdan örnek ecel geçer gözümde ölümdü can gerek, kamadı içicek o su veren olmaz mezardan siyah çelenk bir gören olmaz
Günahlarınla sen sevil ve olmasın yavaş herkesin yüzünde bir acı ve bir telaş tamam mı bitti durda arkadaş ömürmü geçti az biraz savaş barışı bekleyen dualarımla yok telaş özürlü kalbe yazmasın vakit gelince kaçamsın dostun ismi olmasın ölüm elimden almasın hıyankar olsun olmasın bahçemizde solmasın bugune belki varsın yarına sende açsın ne yapıcaksın aklı olmamışki hep kazansın göz yaşıyla dönmüş şah,kaderi baştan alsın yakında yaşlanırsın aciz olma hep bakarsın dört yüzünde orman oratsında yol ararsın yoladn olma köprünün ateşlerinde kavrulup esmeyen bu rüzgarın yalanlarıyla yanmısım varmısım,yokmusum-sıyahmısım,beyazmısım kimse görmemişki nah en derinde kalmışım
-Duruşmaya ara verildi...
Sorunlardan soğuk kalmak için rap yaptım, oyunlardan uzak kalmak için tek kaldım çarpıntı duydu kalbim her vukuatta psikolojını cozumledım tek tokatta yılanlar.çiyanlar,yolundan cayanlar yazdıklarım hayatımın anektodları yaptıklarım zehirli çiceklerin antitopları kopartılmak istedim özümden kopmadım yapmadım yalancılık hiç takmadım derdimi benim derdim dünyanın derdini almışken,neydim deydimi herkez mezarına tek girer nitekim ben yaşarkende tektim bir tekim ben ölürkende aynen yakarım kızarsam ama her boka maydanoz olmam elde bir koz var,kartları oynar bu benim kaynar yolumda kan var bir kulp takarlar
Ah be açılır perde,geri kalan sahneye atılan her adım kadar aynı olur davetiyen yazılı kararlar aynı oyunun galıbıyken azılı katil tadında bırakır hissetmeden fazla oldugunu sandın cok az tayfan bizde tatil yok,çalışan sadece her kankan sonu belli değil ama inanırsa yeter çaba etmen gereken feda,içten başlar yara alacagın kadarını ye,iç nefsin için bir hiç olmaktansa aciliniz dozda yarış daga maç varmı gidebileceğin kadar git gel yanıma sesnin için karıştı ortam sonunda
-Yeterlidir..
Karar verildi...sanıklar suçlu bulunup Kadıköy Acil'de rap yapmaya mahkum edildi...
|