|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 04, 2008, 06:43:06 ÖS » |
|
Emir verse :
Bu ne biçim bi iş , Emir rapin sanki türkçe değil ama bana has, seninkisi inan iyi değil aralara bass, kayma pek tekin değil senin yaralara bas. herkes için zevk , ""keyifli çek vur çekici örse, değil fake , değil geçici connection. Bu 4 ortak , İzmir istanbul Mersin burda kopuk ortam, son kullanma ?? çok sert yamuksan , çocuk ama görsün tırscak dokunsan.
Nakarat ( Sansar ) :
Mesafeler Daraldı , Daraldı ! Bu 4 MC daraldı daraldı. Yollarımız kapandı, kapandı ! Dumanaltı yer altı yer altı. (x2)
Patron verse :
Kralı gelsin , bizde rap flow ve rhyme, güçlü punchline.. Sansar Salvo , Patron, Emir, Çado ! Beat pazarı asi feat yaparız hit olacak , aman ha dikkat et stil bu, sulh bozan ruh , kung fu flex şuuru, kaybedene taze hafızan dur, hatırladım eskiyi maziyi sakladım, piçlere bakmadan arkama , bastım gaza be yaz-dım es kaza, ?? var mola verelim money money, gibi rapimde yani 10 puan verilmez ki ! beep sesi de yok ne bomba sesi de yok, ve b-boy dans eder parti elini kaldır, cool adam tripleriyle vaktimi harcama dingil, yuh be olum rap yaptım ben , insan dinler önce, bilmeden konuşan paçoza parola koyucam, paranı mı anlatıcan ? Bence kalsın !
Nakarat ( Sansar ) :
Mesafeler Daraldı , Daraldı ! Bu 4 MC daraldı daraldı. Yollarımız kapandı, kapandı ! Dumanaltı yer altı yer altı. (x2)
Çağdaş verse :
Yeraltında yeni başlangıç yeni bir son, Emir Çado Salvo ! Yanında da Patron, birleşti mi King Kong , ringe atla ding dong, rap sesiyle başlar tüm savaşlar digital sing song, G funk , ayakların New York , arakladın bi bok .. yapamadın , çalışmamış aklın ! sanki Cüneyt Arkın, farklı farklı nickler , ben gelince kalkın havlayan köpekler, ağlayandır partilerde wackler , dinlesin bebekler, aklı başına gelsin dinlesin dönekler, ayılar gebersin ! Bi odada 4 kişiyiz İstanbul ve de Mersin , İzmir adıma denk kralı cenk olsa gelsin ! Versin beatleri kulaklığında Emir , Umut Ertek gel babana gel babana gel sikimi kemir !
Nakarat ( Sansar ) :
Sansar verse :
Hali vakti yerindeyse bari nakti versin, ersin derdi neyse , bulsun ibne dersin, mersi gördü tersi aksi yüzlü kancık azcık adam ol ! Birazcık işin olmasın be götlek ördek, 4 adamın yazdığı dördüncü dörtlük, haydi ordan patlasın tüm organ-ların , hayır be yapmayın taramalıyla karalarım yazdığın kelamları, istemem selamları , dostu cehennemde yansın! Sikik bi fansın ! defol selamsız , selamsızlı kanka bas gel , Nöbet bekler , emniyetli geldik yalanlarına pandik, sulh içinde dandik dostlarımla bizdik, mına hoduğum , yakaladım faka basar şakalarım, yazıpta sıçtığım , yapıpta kaçtığım , giderlerin biter nonoş, bu hoş malın üstüne bi de sadık işi yaptık ! Mothafuckaaaa !!!!
Nakarat ( Sansar ) :
|