|
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
|
 |
« : Haziran 04, 2008, 07:40:41 ÖS » |
|
Sansar verse :
Ölüm garip kader fakat yazar bu alnımızda, göz ardı edilemez bi sancı olur ruhumuzda, ve ardı ardı gelen her bi yumruğunda. Yumruğumla cevap bulur , harab olur yaşam, kasar ümitleri bulutların yapar bi sel ve okyanusta, kendi sandalında bir garip ve müzdaripsin, söz yazarken gözlerimde kırmızıdır kan çanağı , mensub oldu herkes aynı kervanın bi yolcusu, hayatta kalan insan insanın sonuncusu , çok yorulmuşum biraz oturmuşum, uzun bi yol arar gözüm bi can ve kimse yoktur , bulunduğum bi çöl ve yardım almaz hiçbi çağrım, çağırırım bi kaç umut adamdır belki diye, ve de kinaye ve de cinayet bedeli çok ucuzdur , kaçarı yok ve aşırı kaçtı her bi talebi kankanın, darbe aldığım zayıf yanım...
Nakarat ( Sansar ) :
Bir dala tutundum insan insan , karşı kıyıya vardığımda miracı buldum. Sonsuz okyanusta sonsuz okyanusta, nitekim herşey biter yüzün de gülecek.. (x2)
Mafsal verse :
Alkolüm damarlarımda , vücutta çok zifir var. Sebebi sensin anladım sonunda yollarım daraldı, lakin şifreyi çözemedim bi türlü , neydi yalana , teşvik eden o şeytan ? kalbi sökülesi, birisi var ki hissediyorum içimde sanki. kemire kemire içimi deşti , bende öyle yapıcam. Ve bende deşicem kalbini ellerimde kan olucak, sonra hesap sorulucak cehennemde. Söz yazarken galip olan ben , mağlub olan sen, esen bi meltem benim taraftan benden uzaklaştırsın seni, bıktım senden 10 kuruşluk insan olmuşsun sen, artık yaşama bence 3 pakette sigara versek ( kinayeni satarsın ) uyuşturucu buldunuz evet bizde yalvarırdık elbet , yeni yetti kankalar mı ? istemem ki üzmek, bir iki yumruk at fakat geriye gelmemek , derde ortak çıkmak hiçbi gün derdim ölmek..
Nakarat ( Sansar ) :
Bir dala tutundum insan insan , karşı kıyıya vardığımda miracı buldum. Sonsuz okyanusta sonsuz okyanusta, nitekim herşey biter yüzün de gülecek.. (x2)
|