evindelisi14
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +6/-5
Ölmeden evel ölmek !
Durumum:
|
 |
« : Mayıs 26, 2009, 02:12:14 ÖS » |
|
Fieber v1. cok soguk 1gun bugun , ben cok uykusuz yoktu dün mecaLim , hemde duygusuz oLdugumu sandim, ya$Larim döküLdü , sevemezdm sandim , onun icin agLadm. bu yanginin icinde biz sen ve ben o gunLer ve kor aLevLer oldugunda ben rahattim sandim. du$unsene mutLuyuz ? miLyon hayaLimiz var dar kaLirsa geriye umudunu unutturur. son uykudur bu daLdigin meLankoLimLe uyan ..! duyarsan eger sesimi ; essin asi ruzgarin , benimLe oLdugun 1gun geLirse eger akLina - eLinse eger bo$ kaLan onuda tutmasinLar. degerse eger damLasi , ben yanindayim biL. giderse eger bakmadan ; tek 1damLa akmaz. bense eskiden cok agLami$tm $mdi oLmuor $mdiLerde yaLniz kaLdm , kimse gormior .!
Sehinsah chorus.
sesini kimse duymaz abidem .. vesaireLere sahibim aiLem , dostLarim ve senLe son1 saniyemde sadece kendin oL , Lutfen .
Fieber v2. harby cok boguk sesim , sanki agLamakLi. kanky cok slklLdm , beni de aLsin artik. ya$amak istemem icin tek 1neden söyLe ? 'öyLe uzak kaLmayin , benimLe agLayin' desem neden mi dersin ? sende kimsn ? dunde dostun oLmu$tum , benimdi derdin bense guLdugumde kahkahaLar attin $mdi agLiorm , evet 1bitch'sin . $mdi hicsin artik , artik yoksun. mayis'a kadar dostumdun , $mdi hic1$ey. tekrar önüme geLsen , yuzune tükürür ,sonra küfrederdim,yumruk yerdin. cikmayin be kar$ima , böyLe cok guzeL hayat öLümü bekLeyen benim , sana neden ' imdat ! ' ? etmemeyi de bekLedin , cokta sevdin eLLerimse bo$ bugun , nerde gözLerin .. ?
|