|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Mart 04, 2009, 01:15:21 ÖS » |
|
Kalem ucunda raks eden rapin içinde yandı bu beden! Elveda diyenlere zat - ı alim kapıyı gösteren... Oldu sözveren,başkalaştı kankalar. Unutulur çabuk dimi? Bu akşamüstü sonbahar!
yaşama biçilen ilk kural, mutabık ol. bu nizama karşı koyma boşuna düzene uy ve sadık ol. safını belle, sen de benle geride kal ki sıfata mahkum olma. rabbinin yolunda bir adın var, yanına al ve hakkı sorma. kimse bilmez, dostluğun çölünde iz sürülmez, bilirim. güvene hakim erdemin ki burada zafiyettir! yalana kanana ayrılır bu sayfalar, sonuncu cümle sendedir. dost dediklerin hayasız, git de sözümü tasdik ettir. her sözünde keşfe nail sert çocuk ve süslü kelimelerde gizli arkadaşlık. sizli bizli cümlelerle kibarı oynar, dost dilinde bilinir oldu hokkabazlık, tavana vurdu. yolum yoktu yordamım da. ellerimde fitne dizlerimde yara bereyle kalp kararı haysiyet verirdim aleme. utanır oldum haline oysa bir zamanlar öykünürdüm, sağım melek solumsa sen ve ortasında ben büyürdüm...
Kalem ucunda raks eden rapin içinde yandı bu beden! Elveda diyenlere zat - ı alim kapıyı gösteren... Oldu sözveren,başkalaştı kankalar. Unutulur çabuk dimi? Bu akşamüstü sonbahar!
Hakim olamadım nefsime,hakim olamadım... Bu kalem benimdi lan,engel olamadım! Yazdığım bikaç doğru söz çok mu geldi? Mikrofonda coştu Sorgu,yok mu başka derdi? Koydu önüme acıları hayat,tattım hiç düşünmeden. Zorum neydi acaba kendime?Duramaz oldum içime çekmeden. Bir tokatta benden olsun bana! Acıların telafisiydi rap rüyalarımda. Hatıralarımda ismini görünce bir kriz tutar ki sorma! Ah çeker yürek... Kötüye yorma kinimi! Yanıma aldığım yüzüm de çevirdi artık kendini. Gel de bunalım olma! "Boşver!"demek çok kolay! Kimse yok yanımda... Varolan doğru sandığım yalan bi piyasa,harcanan benim! Hayat oyun değil ki diyelim öyle,en zor olan rol benim!
|