|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Mart 04, 2009, 01:23:07 ÖS » |
|
Umut yanar döner,gelir gider be takma kafana! Savaş çıkar biter,güneş doğar batar...siktir et! Bir günde gülemedim de ağlayamadım yanıbaşında, harbi paranoyak benim,sizinki şarkılarda! Bu insanoğlu,gezer durur sokaklarında şehrimin. Amaçsız herbir eylemin sonunda,dakkalık bi zevk için de evlenir salak! Bir kez de olsa şükredin. Gözbebeklerim şikayet etti bıkmadım ben! Canımı sıktı serzenişlerin,anlamadın sen! O'ysa kendi ufkunun dibinde çırpınırken, amacı neydi acaba bana bu acıyı çektirirken?
Paranoyak benim,içimde içimin içini tırmalarlar! Yine mi geldiler?Akşamüstü sorgularlar! Yılan değil bu,dostum ama kafamı kurcalarlar.. Fikri üretirim ve atarım,kesin değil kararlar!
Kararsızım bu değişken düzende. Yerim nedir?Önemim hangi seviyede? Nedeni anlaşılmayan her trip şahsıma üzer beni. "Takma kafana Sorgu"derken ellerim arar seninkini. Kaçıncı oldu?Bende insanım,yalan değil ki samimiyetle bezeli duygularım. Şimdi sözler arkasında kalleş emeller arar bu çocuk. Yok ettin anladın mı?Bok ettin herşeyi! Bu verse senin için yazıldı,çürüttün artık sevgimi! Kabul etmek istemessin belki acı gerçeği fakat, bağımlılıkta gitti artık bende defterimi kapat! Ağır sözler söylemekte istemedim karşılığım olumlu, dominant karakterinde şevkatin biraz sahtelik dolumlu! Bunları söylemekte istemezdim ama içimi döktüm anlayın biraz sorunluyum!
Paranoyak benim,içimde içimin içini tırmalarlar! Yine mi geldiler?Akşamüstü sorgularlar! Yılan değil bu,dostum ama kafamı kurcalarlar.. Fikri üretirim ve atarım,kesin değil kararlar!
|