|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Mart 04, 2009, 01:24:05 ÖS » |
|
Akşam oldu haydi sarıl kaleme Sorgu, Sendin ağlayan bugün gülense yoktu. Dün geçer,yarın gelir, Bu düzleminde sen benimsin. Kafamda arıza tespit ekibi tek dalım bu rap yetersin. Krallık oldu kalbim,içine tıktım aşısı bozuk hükümdarları, Benimde amacım oydu zaten,"Kötü adam"bu sıfat çok karizmalı. Bu benim iktidarım,görevi kötüye kullanan benim ki modaya uydum artık, akıl fikirse taze bitti kalmadı. Şimdi matematik değilki korkunuz hayat ki hazırlanmadın, Ölüme el mi salladın? O tren hayattı yanlış anladın sen arkadaş, sıcak bi temmuz akşamında rapimi tanıdın yavaş yavaş... Belli belirsiz bu geçmişimde egoma geleceğim yazıldı, yüzüme kapadın ancak inadına kapına dönüş tarihim kazındı. Bana bakıpta gülümserdin hani! Yanlış adres anlaşıldı...
Acıma kendine hakettiğin sonun ölüm sonunda. Yastığında damlalar,bu gözlerin seyir yolunda. Şamara gülümserdin,şimdilerde bitab haldesin. Misyonumsa farklı,kalbim yanlış adresin
O gözlerinde bir tutam da olsa merhamet arardı gözlerim. Bir kez de olsa çalsa telefonum ve büyülü ismi görsem orda,gülümsemeyi özledim! Benliğinle savaşadur be Sorgu, sakla amacını o gizli kelimelerde kalsın sadece,kendi ekseninde,tam ortasında kaldım ateşin, resti çektim inadına,buramda artık dertlerim. Terkederdim her düşüşte kolaya kaçmak oldu kurtuluş, bu gösterimde alkış aldım,sonra unutuluş. Kes!Damarlarımda bulabilirsin hüznümü, bunaldım artık,terkedin ve bak bi yüzüme görebilirsin küskünü. Üzgünüm ve negatifim,yüküm de yokki fakat yorgunum. Düşünceler altında ezilmiş bi beden,yok yorum! Kötü günümde sesini duymak olmasaydı belki yoktum! Anladın sen anladın, cebimde kalmış son umutla,yoluma çıktım başladım konuşmaya!
Acıma kendine hakettiğin sonun ölüm sonunda. Yastığında damlalar,bu gözlerin seyir yolunda. Şamara gülümserdin,şimdilerde bitab haldesin. Misyonumsa farklı,kalbim yanlış adresin
|