|
ibrahim
Ziyaretçi
|
 |
« : Temmuz 07, 2009, 12:12:06 ÖÖ » |
|
Tetik;
Aha! İşte birleşme başladı hanımlar beyler, İzmir-Coast U.T.C.
Karşınızda! Dinle!
Atıldı çelik halatlar sarkıtıldı asma köprü katlar Çıkıldı göklere doğru yükselen mikrofonda erbablar Şarjörü boşalttım ben sende altıpatlar Tetik İzmir-Coast hattında Münih'den tarar, Geri gelmesi çok zor günleri Başlattık birlikte önleri Doldurun sorun talep artacak, bu oyunun adı rap soyadı Öztürk olacak Konuşma cak cak daha çok yol var arşınlanacak Bir gün herkez İzmir-Coast'da U.T.C. hepbirlikte,
Çok yol katettik, kilometrelerce uçtuk ama kavuştuk Şov daha yeni başlıyor ikinci patla işte geliyor dinle!
Sıkıldı yumruklar, sözler verildi atılan halatlar Dostluklarla sıkı sıkıya gerildi dağdan dağa Yalanlar kaldırıldı raflara artık yer yok onlara tahtlar Sarsıldı Tetik ve Bela devam eder sarar Çekişme dönüştü birleşmeye elleşmeye gerek yok deşmeye Açılan yaraları kapamaya niyet değil kuyuları daha derin eşmeye Kardeşlik bağları kurmak başlamıştı güçleşmeye Ama artık yok yol! Başladı duygular depreşmeye! Ye!
Pretty Mo;
Bela Tetik, Prety Mo!
Pretty mo tetik ganz ohne hektik, münchen und izmir sind jetz connected Checkt es rap flasht europa weit International am start so wie cola light Roon macht den beat ich tune up den speed,bela,tetik pretty mo sind bald super beliebt Uhh! was geschieht ihr seid wirklichgebumst, denn mo flowt so dope mit den türkischen jungs Wir würdigen uns und geben respekt tust du das nich hast du nix vom leben gecheckt Also rede nich depp du bist lediglich dreck, studier lieber nochmal alle regeln des rap wir ham segel gesetzt und fahren jetz los, mit hagelnden flows und der schaden wird gross Wir haben die hoes sind king bei den weibern, ich lade mein ding und verspritz meinen ayran,
münchen izmir, gruss an onkel yilmaz, low life, pretty mo
Vom freistaat nach izmir keiner is wie wir Alles was ich brauche das sind weiber und viel bier Check es doch mal endlich das is einfach kein spiel hier Jeder tag ein kampf immer weiter zum ziel yeah Drum bin ich froh das ich mich verlaßen kann auf die leute die ich liebe es gibt keinen klass ssenkampf Raasen hass wasn das nich in meinem wortschatz Ich liebe meine leute ganz egal aus welcher ortschaft uh!
Bela; Belaa!
U.T.C. Selam İzmir-Coast Karşınızda 28!
Roon Beat! Bela ve Tetik, U.T.C.'den İzmir-Coast'a selam verdik Elele verdik sunduk seyirciye rap taramalımantık gençlik Yanyana cancana kafana mafana bile bile girdik Bu birleşim yeni bir iletişim, kulağınızı açın ve dinleyin Gökten zembille inmedim Münihin bir kentinden geldim Yeni bir tarz yeni bir dönem ruhunuzu kaçırıp götüren Rap silahşörlerdir tek tek sözlerini kafana tüküren,
Yeah! Kelime cambazları, gösterme zamanı!
İzmir-Coast, U.T.C. Pretty Bo!
Çatlasın kıskananlar dilimizin ucuna biriken Başkaları söylerken biz dinlerken şimdi seyreder Sensin sen bizim yüzümüzden taramalı makinamın altına giren Kutubun dondurucu havası nefesim seni tanımaz buz keser Sözlerim damlaya damlaya sel oldu düşmanoğlu doğdu Herşeyin zamanı var böyle otur bekle dinle gör oğlum Herkez bize göz attı kulağını açtı acaba bu cambaz kim diyosun Polemiğe girmenize gerek yok bu sadece bir şovdu!
|