rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 12:53:57 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yener feat ErMc & Senatör - Bitti Artık Lyrics  (Okunma Sayısı 751 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim
Ziyaretçi
« : Temmuz 20, 2009, 01:14:38 ÖS »

--YENER---

ve şimdi genel hava yanlızlığa sürgün tek başıma yrüyorum gölgem büyük bi köşe başında başım eller arasında hafif br yol esiyor yol ortasında yaşım yolun yarısında denilene göre ömrüm için hersaniye azalan süre biliyorum bildikçede kötüleşiyorum ruhsal açıdan hep sorgulanıyorum sorgulamaya devam edin cevabım hazır huzur istiyor beynim denize nazır varmı elinizde varsa bana yollayın alırım hemen siz fiyatını söyleyin şöhret olamayıp derleyin kendini 2 gün masrafım sadece 1 paket tütün o bana üç öğün yeterde artar yenerden açılır kapanır fark!!!

---ERMC---

Bu şarkıda anlatırım içimdeki bütün nefreti bulamadım çevremde marjinal bir hali bu halimin inanın sadece tek bir tabiri gören olmaz içimde yanan bu alevi geçmişimle yüzleşmeye sanki korkar gibiyim söylemek istediğim belli ama kime anlatabilirim ölmek istesemde dünyada devam ederim kendimi aşk için harab edenlerden asla değilim
sokaklarda sefalet hep kol gezer halde bize zavallı diyenler artık en dipte elimde sigaram anlar her içime çektiğimde hepimizin yüzü güler koaslar sona erdiğinde
bu sözlerde anlatmak istediğim size çok açık dostlarıma yüz çevirdim onlar yalanla barışık hiç sevilmediğimi bilsemde aklım hala karışık alayına rest çekti gökhan(ermc) kendiyle barışık!!!

---SENATÖR----

Bulunduğum sokak mahalle paradan yitik sevdiğime alacağım bir çay bir simit geride kalan 18 yıllık bir yitik
kendini kaybetti o bendeki benlik bitmiş herşey geride kalan boş umutlar geçmişte kaldı o mutlu anılar annemin dediği güzel yarınlar gelirmi bilmem mutluluklar hayatım film şeridi aslında ben yazdıkça senatör tek başına oyunda hiçbirşey yok artık elvedamda geçmişim geleceğim artık her satırımda yatmadan önce açarım elleri allahıma komedi değil bu hayat bendeki drama duyan varsa gelsin artık imdadıma bitmiş olsada herşey sığınırım yaradana!!!
junkyskull
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 26, 2009, 12:05:38 ÖS »

wooowwwwwww bizim tayfa xD iZmiR_karşıyaka ..  tuttur

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.myspace.com/junkyskull10