uFUK
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +6/-2
İyisi mi? Ağla benim Yerime Gülüm!!
Durumum:
|
 |
« : Haziran 27, 2008, 05:25:46 ÖÖ » |
|
yemekte sarma varmış, gözlerinde yanma varmış, saçları batarmış, emolar ağlarmış, ******************************** ağlarsa emolar ağlar geri kalan herşey için Mastard Card. ******************************* agaca dayanma çürür, emoyu güldürme ölür..
agacı kurt, emoyu piercingsiz bir hayat bitirir..
emo piercinginden, gothic siyah giyinisinden belli olur..
aglamayan emo taksim yakar..
emolar ölür, bizlere bayram olur...
emo olmayan yerden aglama sesi cıkmaz.. ********************************* 10 fakiri sevindirceğine bi EMO ağlat cennete gir
söyleme sırrını emoya oda gider söyler anasına sonra beraber aglarlar
Ağlamak güzeldir:::EMO kullan temizlenn
kavak ağacından odun emodan adam olmaz
Bir kız sevdim gül gibi ağlattı beni EMO gibi
erkekler iiçin:::kız gelcek yerden emo esirgenmez
Bugün emosunu ağlatmayan yarın dizini döver
emo ile metalci bir yerde barınmaz...
bir ipte 2 emo ağlamaz
sürüden ayrılan emoyu anti-emolar kapar....
adam adamı bir kere aldatır emo herzaman aldatır
emo dostum olcağına gothic düşmanım olsun
büyük emo ye büyük söz konuşma(tabi bu sözden sora kimse büyük konuşmaz mideleri bulanır)
ekmeden biçilmez emoya söv meden dövülmez
SİGARA içmek öldürür IMF süründürür ABD sürttürür budünyada beni birtek emolar güldürür..komik yaratıklar ciddiyetsiz cibiliyetsiz ipneler..)
emo katliamına seyirci kalmayın,1 emo da siz öldürün.! elçiye zeval olmaz emonun azı burnu kırılır
Emo-Cell le bağlan Duygusala
emoya sormuşlar adın ne?napcan gel abi ağlıyalım bu soruya demiş
bu arada emo kısaca amerikan arabesk müziği olarak tanımlanabilir
ayıdan post EMO dan rocker olmaz
emo güle güle gider ağlaya ağlaya gelir
öfkeylen kalkan bir emo döver rahatlar
eğer bir işte acele ederseniz size çevrenizdekiler tabakaneye emomu götürüyon diye sorarlar
Emo'n varsa başın belada emonun tekine sormuşlar felsefen ne diye benim felsefem bile yok bence ağlamalıyım demiş
dinimizce emonun ağlayanı makbüldür,
eceLi gelen emo cami duvaRına işermiş
seni seçtim pok'emo'n
bir emo bir emoya bre emo gel beraber saçlarımızı gözlerimize sokalım demiş
mal çoktur emolar bokturrr
el elin emosunu ağlayarak çağırırmış
1 emonun nesivar 2 emonun sesi bilem yok
bi emo vardıııııı canı sıkılaaaaan...canıı sıkılaaaann.... OMO[-matik] geldii sıkıntıı gitttiiiii ,temizLik geLdiiiii
bir arabayı en az kaç emo sürebilir?????? cevap; -2 . birinin sol gözü diğerininde sağ gözü açık olunca anca arabayı sürebilirler
No Emo No Cry!!!
bir emo ağlarsa ne olur -damlaya damlaya göl olur
birçok emo ağlarsa ne olur -sel olur gider
rockı dinleyen -emoları döven yaranır...
istedim vermediler sen emosun dediler ben sevdim eller aldı sevgilim gothiclere kaldı ****************************
hacı hacıyı mekkede hoca hocayı tekkede emo emoyu taksimde .....
emo dedigin ağlamalı,ağlamayan emoyu ağlatmalı
emoya konser var demişler ağlamaya hazırım demiş
emolar sizi seviyoruz size tapıyoruz inanmayın çünki atıyoruz
BURAAADAAAAN BİİİRRR EMOO GEÇÇTİİİ!!!!! YARRRRAAAAMAAAAAA BASSSTIIII GEEÇÇTİİİ!!!!!!
babama söledim bana emo alcakmış emonun saçları uzun gözleri sulu olcakmış
su gelir güldür güldür emo ağlar hüngür hüngür
daracık daracık sokaklar, emolar misket yuvarlar, kızlara piercing bırakmıyor, yumucik yumucik emolar...
oy farfara farfara, emo ağladı şalvara, ebe felan kalmadı, oy saydıra saydıra. ************************ ne emolar gördün piercingi var gözyaşı yok, ne emolar gördüm gözyaşı var piercingi yok...
emolara sevgi acıyın onlara
'ben emoya, emoda komaya girsin''
ben emoya emo demem saçı uzun olmayıncaa
veya
Ben emoya emo demem ağlamayınca
annesiz bir emo tecavüzsüz bir film istiyoruz.
dünkü mEMO lar artık EMO!!
emo emoyu kenefte bulurmus
******************************************* emosu çok olan köyde tsunami çıkarmış...)
hacı hacıyı mekkede,emo emoyu ağlama duvarında bulur..
asıl azmaz gothic ağlamaz,ağlarsa emo ağlar aslı ağlaktır...
sen hiç emo oldun mu baba Bilir miydin sert rifflerde ağlamayı Bilir miydin hiç bir sorunun yokken sevgilinden ayrılmayı Acı çekmek için,ağlayabilmek için Sen hiç emo oldun mu baba Saçlarınla kapadın mı gözyaşlarını Siyah oje sürdün mü mesela tırnaklarına Kahkülünde meç oldu mu senin hiç Defalarca yuttun mu dudağındaki piercingi uyurken Ve kesmek istedin mi bileklerini derinden Sen hiç emo oldun mu baba Siyah gömleğin üzerine kırmızı kravatlar takındın mı Damalı bilekliklerinle sildin mi gözyaşlarını Şaşkın gözlerle yukarıya bakıp Fotografını çektin mi tepeden tepeden mesela Bilir misin ki emolar da şaşar,emolar hep ağlar.. Sen hiç emo olup ağladın mı baba..
Kucuk emrahta aglıyor ozaman kucuk emrah emo mu ?!?
|