rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Şubat 08, 2012, 10:52:17 ÖS
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Elektrig e yüzde 21 ve 22 Zam  (Okunma Sayısı 1095 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim
Ziyaretçi
« : Haziran 27, 2008, 01:57:31 ÖS »

Temmuz 1 de sanayi elektrigine yüzde 21 konutlarda yani evlerde 22 zam yapılacak yani önceden 100 ytl ödeyen bir aile şimdi sanaiye 121 ytl evlerde 122 ytl ödeyecek
asgari ücrete yüzde 5 elektrige yüzde 21 neler düşünüyor gençler acaba?

MYNET TEKİ YORUMLARI  OKUMAK İSTERSENİZ BUYRUN

52  kişinin yorumu bulunmaktadır.
serkanyenen_xp - 26.06.2008 20:35
2008 avrupa sampiyonuyuz
yanlis anlamayin elektrikte 2008 de avrupa smpiyonu olduk bravo ayni taktik ve kadro ile devam edin yaziklar olsun sizin gibi yobaz akplilere Allahinizdan bulun tek temennimiz akp nin kapatilmasi yüce yargitay kapaticak ins.bunlari
ismailcc - 26.06.2008 20:27
elektrik
Sanirim Akpnin Yapmis yeni sembolu eskisi kadar ekonomik degil haliyle ampulun harcadigi enerji ile günesin harcayacagi enerji bir olurmu Gülücük) akp oy veren hiçbir akpliye ben kendi hakkimi helal etmiyorum. madem müslüman geciniyorsunuz . bilinki Allahin huzurunda hepinizden hakkimi cayir cayir alicam ..
karabey1966 - 26.06.2008 20:02
EY HALKIM
ey benim onurlu gururlu vede duygusal halkim görüyorsunuz ortami bunlar dinle türbanla bizi ayristirmaya çalisirken diger yandanda fakirlestirmeyi hedefliyor lar zaten amaçlarida bu bularin patronlari böyle istiyor çünkü bizi yoklukla savastirip ulus devlet kimligimizi yok etmektir uyan ey benim yüce halkim saygilar
cafer6161 - 26.06.2008 20:02
ALLAH Sizden razi olsun
Çok tesekkür ederim.Ben de ne zaman zam olacak diye merak sdiyordum!Oh oh, oran da çok iyi. Seçimde görüselim.
adam3670 - 26.06.2008 19:29
brrrrrraaavooooooooooooooooooooo!!!
Helal olsun Basbakanimiza ve kabinesine,ekonomiyi düz e çikarmak için böyle yapmistirr janimmmmmm.Ne de olsa ampulun enerjisi bitmek üzerreeeee.
ilkerbuyukkirli - 26.06.2008 19:21
kendim ettim kendim buldum
Elektrige yapilan yüzde 22 zammin açiklamasini yapmaya bile gerek duymadilar.Nasil olsa onlar milli irade.Yüzde 47 ile ben herseyi yapabilirim mantigi ile her seyde öne çiktilar.Isçiye,memura,emekliye,emekçiye bir kasik çorbayi çik görenler;sermsye ne isterse onu yapiyorlar.Çünkü ayakta onlar sayesinde duruyorlar.Halki aç birak,issiz birak,parasiz birak;as evlerinde karnini doyur sonrada yönet.Ey halkim böyle onursuzca yasamak sana yakismiyor.Uyan artik.Elektrige ypilan bu yüzde 22 zam o milli iradeyi temsil eden yüzde 47 nin canini acitmamaisa benziyor.Bu zorunluluk degil,resmen bir senaryonun yapi taslarindan biri.Yazik çok yazik.
elf2007 - 26.06.2008 19:18
Bu ne perhiz bu ne lahana tursusu
Kuzey Irak'a sen indirimli fiyatla elektrik sagla, doguda kaçak kullanima göz yum kendi ülkende de vatandasina elektrigi pahali sat.
menobi61 - 26.06.2008 18:18:
yeter
bu sekilde yönetilmeye raziysaniz oylarinizi yine bu hükümete verin.Ampulü tekrar bu sekilde yakamassiniz.bu ampul sönecek .tasarrufa gidin ve ampülü söndürün.
mahmutpoyraz - 26.06.2008 18:14
ILK SEÇIM
Ilk seçimlerde oyum Adaletsiz ve Kalkinmasizlar Partisine. Yarim isi hiç sevmem. Yapiyorlarsa adam gibi yapsinlar. Çocuklarin bursu,ötekinin gemisi bir digerinin bilmem neyi nerden çikacak bunlar? elbetteki bizlerden.DURMAK YOK UYUMAYA DEVAMMMMMMMMM.
erdigs67 - 26.06.2008 18:13
Alkisliyorum...
Çok dogru ve yerinde bir karar. Recep Tayyip Erdogan ve saz ekibini ayakta alkisliyor; sapka çikartiyorum. Bundan daha güzel bir zam olamazdi. Asgari ücreti de indirseydiniz ya eliniz degmisken. Bakalim sizin de maasiniz düsük olsun da göreyim ben sizi. Gerçi sizin maasla isiniz olmaz demi; milyon dolarlari hortumlarken maasin lafi mi olur canim?

seyfullahhoca - 26.06.2008 18:12
insaf
bu ne sasirdinizmi? memura isçiye asgari ücretliye verdiginiz sadaka gibi birsey ama halkin temel gereksinimi olan elektrige bu kadar insafsiz zam olmaz olamaz. nerde kaldi sizin adaletiniz. memleketi iyice batiriyorsunuz haberiniz olsun benden hatirlatmasi seçimlerde sandiga gömüleceginizi görür gibiyim.
eyup_uney_83 - 26.06.2008 18:09:
hükümet bu
saygi deger halkim sesiz kalmayin hakinizi arayin biz sesiz kaldikça onlarin isine gelir seçimlerde gösterin türkiye için canini verecek ve halkini sevecek kim varsa ona verin oyunuzu yeter artik ey halkim uyanin
adige5884 - 26.06.2008 18:08
ampule zam geldi yenilemek lazim
elektirik zammindan sinra ampulleri soküp tasarruf kambasi taklim ee akpnin son nefesleri bunlar oy verenler hic utanmiyormu acaba bu partiye oy verdigine neladar madur ve sahipsiz bir toplumuz ya biz allah yar ve yardimncimiz olsun bu akp zulmunden bizi kurtarsin insallah
ahmuygur - 26.06.2008 17:50
adil
adalet istiyoruz nerde adaletimiz bir isçi yüzde 5 yaz alirken elektrige yüzde 21 zam merkez bankasi baskanina zam yapildimi 32 bin ytl maas alirken bunlari düsünüyorlarmi millet vekilleri aldiklari maasi hak ediyormu artik yeterin insaf be utanma diye birsey kalmamis insanlarda keske basimizda Kanuni Sultan Süleyman olmaliydi onun adaletini arar olduk
aytac1807 - 26.06.2008 17:38
is lafla olmaz
kiymetli Türk halki bunlar isin suyunu çikardi artik, oturup dedikodu yapar gibi köselerde konusmalarla olmaz eyleme geçmek lazim, yoksa fakirlestirdigi halka yaptiklari gibi bir gün bizlere de gelip oy karsiligi makarna almaya mecbur birkakacaklar.haydi Türkiye ortak haraket etmeye siyasi münafiklarin maskesi düstü artik.
npakdemir - 26.06.2008 17:38
nereye kadar...
ikide bir zam yapacaklarina kaçak kullanimin önüne geçsinler.birileri bizim sirtimizdan yan gelip yatiyor.elektik fat. ödeyenler enayi mi?üstüne aferin der gibi zam üstüne zam yiyiyoruz yeter...
askinay_ela - 26.06.2008 17:37
söyleyecek söz bulamiyorum pes dogrusu
helal olsun size sözun gercekten bittigi noktadayiz zam zam zam tek soz bu ?piyasalarin haline bak Allah bullah oldu ne yapmaya calisiyorsunuz türban meselesini one surdunuz ve butun gercegi arkasina gizlemeye calistiniz ama hersey suan gun yüzünde utanin ya insaf ya merhamet ya vicdan ya baska hicbirsey degil yani allah sizi bildigi gibi yapsin
emrasu - 26.06.2008 17:31
Durmak Yok Yola Devam Gülücük
Çok ezildik ama üzülmüyorum, daha fazlasi olsun ki bunlarin gerçek yüzünü görsün insanlar. Din, iman derler garibin üzerine tasiyacagindan fazlasini yüklerler. Dini inanç degil, sömürü oldugunu görün artik ya.
champselysee - 26.06.2008 17:31
bu zulmü hakediyoruz
KIMSE KUSURA BAKMASIN AMA BU MILLET BU ZULMÜ HAKETTI.BSZ BU VATANI KURTARAN MUSTAFA KEMALLER KADAR ONURLU VE ISYANKAR OLAMADIK.BIZE BU LAYIK,LAYIGIMIZIDA BULDUK.BU HÜKÜMET DARAGACINDAKI CELLATTAN FARKSIZDIR.TIMSAH GÖÖZYASLARI DÖKÜP,HANÇERI SIRTIMIZA BATIRIYORLAR,SONRADA IHALELERDEKI VURGUNLARIYLA YENI SERIAT DEVLETINI KURABILECEK SERMAYEYI BIRIKTIRIYORLAR.ILÇELERDE HALKA ALTIN DAGITACAK PARAYI NERDEN BULUYORLAR SANIYORSUNUZ?BUNLARI HEP DUYUYORUZ.EVET BELGESI YOK AMA ALLAH KATINDA BELGEYE IHTIYACIMIZ OLMAYACAK!!!
m.bas_7099 - 26.06.2008 17:31:
oylar akp ye
bu seçimlere kadar bu partiye oy vermedim ama önümüzdeki seçimlerde oyum akp ye helal olsun adamlara kömür vs dagittiklari garibana verdiklerini fazlasiyla geri aliyolar bu son zamlarla yaglarim eridi be durmak yok zamma devam

altandogru - 26.06.2008 17:28
akape iyidir!!!
iyidir iyidir. bu kerizler kaziga doymaz. hiçbir hükumet bunlar gibi kazik atmamistir halka. beyni yikanmis zavallilar ve akapeden yallananlar bunu anlayamazlar daha.
adresimibanabagisla - 26.06.2008 17:20
SUSMAYA DEVAM TÜRKIYEM
böyle yakisiyor bize susalim ki daha çok zam yapsinlar yicek ekmek bulamayalim hepimiz katil hirsiz olalim yani olcagi bu açliktan ölüp gebermemiz galiba ne is ya isini bilen biliyor bizlerin çalisan helal para kazanip hayatlarini sürdürmeye çalisanlarin üzerinden yiyip içiyor su hale su rezillige bak ya zam niye öyle olmasi gerekiyor yok ya niye öyle olmasi gerekiyor simdiye kadar yoktuda aa simdiye kadar yoktu bak ne haldeyiz dimi yürüyün gidin ya isinize bugün bir fatura geldi evime 45 lira düsünün yani nie 200kw geçmisim fiyat farkli yuh dedim ya sanki gevurum gevur olsam daha iyi galiba inanamadim hep 25 lira civarindaki fatura bi anda 45 lira peki nasil olucakta olucak bu isler herseye zam ekmege , suya , elektrige, dogalgaza ona buna suna ee nasil olcakta olcak bu vatandas ayakta durcak hiii illa hirsizlikmi yapalim canmi alalim iyide nereye kadar oda bigün biticek yada birilerinin kulu kölesi olup kuklami olalim EY GÜZEL ÜLKEM UYAN ARTIK YA UYAN ÇIKAR SESINI SUSMA
tutku.77 - 26.06.2008 17:11
HER GÜNESIN DOGUSU OLDUGU GIBI BATISI DA OLUR UNUTMA AKP
ADALET VE KAKTIRMA PARTISI Tüm siyasal sistemlerin, mevcut iktidarlarin, yönetim sekillerinin degerlendirilmesinde tek bir ölçüt vardir.INSANINA VERDIGI DEGER.bana insani bir yasam sunan her rejim her iktidar en iyi olandir.asgari ücreti, memur maas zammini ve zamlari belirlerken neyi ölçü aldigi belli olmayan bu kepaze zihniyet insaniyla alay etmeye utanmamaktadir.en temel hakkim olan insani yasam beklentilerimi soyut yapay gündemlerle unutturmaya çalisan, servet sahiplerinin hak ve hukukuna göre politika belirleyen bu yüzssüzlügü kiniyorum
sultanlisa - 26.06.2008 17:08
ayip yani
asgari ücrete yaptiklari 21 liralik zamma karsilik herseye zam yaptilar. vatandasin cebine giren 21 liraya bile nasil elkoysak da servetimize servet katsak diye düsünüyorlar.ama ayibediyorlar. adalet yalnizca allahin terazisinde sesmaz bunu unutmasinlar...
ayhanlatifoglu - 26.06.2008 17:08
ALLAHA BIRAKDIM SIZI
ALLAH GELSIN HAKKINIZDAN VADANDAS BATTI SIZIN HABERINIZ YOK allahdan korkun
baytar_ahmet - 26.06.2008 17:06
bravo hükümete!
5 yilin acisini iyi çikardilar.
direk99 - 26.06.2008 17:06
VAY BE
ZAM yapmadik, yapmiyoz, yapmayiz; dediler oylari aldilar hadi bakalim oy verenler bu zamlardan sonrada AKP yi 100 de 80 ile basa getirin helal diyelim bizde sizlere (YAZIK)
sevo.can - 26.06.2008 17:06
helal olsun akp
5 senedir elektrige zam yapmamakla övünen hükümet bunun acisini bi sekilde cikaracakti helel olsun size satacak bisey kalmadi elinizde halka yüklenin biz bu yüküde tasiriz!!!!!!
ersinu - 26.06.2008 17:05:
yuhhhh yani
adamlarin ihtiyaci yok iki topa vurdular diye sen onlara maas bagla ihtiyaci olana zammi döse ne güzel birazda suyundan koy
ozgurerdursun - 26.06.2008 17:03
ALLAH AK PATRTIDEN RAZI OLSUN
ALLAH RAZI OLSUN AK PARTIDEN BIR SONRAKI SEÇIMDE BENDEN 3 ÜN 1 INI ALIRLAR

oktayyildiz78 - 26.06.2008 17:03
ÇOK AZ YAPMISLAR
ÇOK AZ YAPMISLAR ZAMMI 400 , 500 YTL ÇALISAN VATANDASIMIZIN MAASININ YARISINDAN FAZLASINI ELEKTIGE SUYA FALAN VERMELIKI YEMEGE EKMEK PARA BULAMASIN AMAÇ BU GALIBA HALKINI DÜSÜNEN YOKMU YA .. BU NE YA BIKTIK USANDIK ARTIK DUR DUR DIYEN YOKMU BU ZAMLARA
tuncay8020 - 26.06.2008 17:01
yeter be artik yeter
ne olacak bu memleketin sonu nereye gidiyoruz kimse dur demiyor yeter artik be bitisin bu zamlar sac aldi basini gider mutfak malzelerine güç yetmiyor elektrik su dogaldaz benzin bunlara güç yetmiyor ALLAH sonumuzu hayirli eylesin.
ahmetucar60 - 26.06.2008 16:59
YAZIK BU MILLETE..
YAZIK BIZLERE YAZIK BU MILLETE. YAV KAZANDIGIMIZ ÜÇ KURUS PARA BE ONUDA ELEKTRIK PARASI SU PARASI V.S DIYE ALIYOSUNUZ. TAMAM VERMEYELIM DEMIYORUZKI AMA ILIKLERIMIZE KADAR EMECEK SEKILDE ALMAYIN. LÜTFEN DEVLET BÜYÜKLERIMIZ HERSEYI HEMEN HALKA MAAL EDIP HALKTAN ÇEKMEYIN. AYIP AMA BIR YERE KADAR BU HALK BOYUN EGER BU YAPILANLARA. ONDAN SONRA YOK CINAYETLER ARTTI YOK PSIKOLOJILER BOZULDU MILLET AÇLIKLA BOGUSUYO NE YAPSIN CINNET GEÇIRMEYIPTE. EL INSAF YAAA.
eminehala - 26.06.2008 16:59
yine ayni senaryo
Her zamanki gibi zamlari yine milli maç asonrasina denk getirdiler ma bu sefer hesap tutmadi. Elektrige zam yapilinca Türkiyenin elektrik sorunu çözülecekmi.Yani zamli kullanilinca elektrik ihtiyaci tam olraka karsilanacakmi.bu ülkenin elektrik üretim kapasitesi belli Amaç Nükleer santralleri devreye sokarken halka ne kadar hakli olduklarini anlatmakta zorluk cçekmesinler diye tezgahlanan bir oyun.
osmanik07 - 26.06.2008 16:58
eyvah
senelerdir zam gelmiyordu hiç gelmesini istemezdim ama objektif bakacak olursak tarihte en az zammi bu hükümet yapmisss
concorde_38 - 26.06.2008 16:56
bu kadar da olmaz
asgeri ücretlinin devlet cebinden yine aldi asagari ücrete yuzde 5 ler gibi zama yapan devlet baba yaptigi yuksek zamlarla darbeyi yine yoksula vurdu helal olsun diycek kelimem yok
komurcu58 - 26.06.2008 16:56
elektrik çarpti
Böyle devlet yönetimi ancak bu kadar olur sonrada zamlari ben yapmadim Vallahi özel sektör yapti diye siyirmaya çalisirsiniz ey yöneticiler biraz ciddiyet bu elektrik önce halki sonra sizi çok kötü çarpacak haberiniz olsun
dove38 - 26.06.2008 16:56
yaktin bizi tayyip agabey
esnafim gunlerdir is yok bu sene ayakta kalmak icin mucadele veriyorum ki eminim herkes boyle ustune ustluk bir suru de zam bizi bu hale getirenler her kimse iktidari muhalefeti Allah hesabini sorsun sizlerden
dem_07_1905 - 26.06.2008 16:56
yasasin AKP
DURMAK YOK ZAMA DEVAM... bu ülke böyle giderr... arabaya binmiyozzz artikk; elektrikde kullanmamaya çalisiriz... nasil olsa milletimiz iyisini biliyormus ki AKP ye yarimiz oy vermis tabi ki ben hariçç
mert869 - 26.06.2008 16:55
Alin size akp
6 yildir iktidardalar enerjiye 1 kurus yatirim yapmadilar, kaçak kullanimi ortadan kaldirmayin nasil olsa millet KERIZ dürüst vatandasa yüklenin.Geçen yil bu tarihlerde seçim öncesi akp ye oy verilmemesi için onlarça yorum yazdim akp abd ve ab tarafindan kurulmus bir partidir (amaçta kürdistan devleti kurmak)akp ye açilan kapatma davasinda ab ve abd nin açiklamalari benim 6 yildir bu parti hakindaki görüslerimin ne kadar isabetli oldugunu ortaya çikarmistir.6 yildir özelestirmeden (PES KES ÇEKME)39 milyar dolar gelir arti,borcun üzerine 200 milyar dolar borç.satacak bir seyde kalmadi simdi türbanla ortaligi karistirip bakin ekonomiyi bozdular bahanesi yaratmak.Bundan sonra benim bu millete diyecegim bir sey yok 1 kilo pirince yarim ton kömüre,yesil karta karsilik yüzde 48 oy.ülkeyi batiran bu yüzde 48.Nasretin hoca nin timurlenk ve fil hikayesi. ocak ayinda yüzde 25 temuz ayinda yüzde 22 insallah 3 ay sonrada yüzde 50 zam yaparlar.AMIIIIIIIIIIIIN.

saburi - 26.06.2008 16:53
sözde bes senedir elektrige zam yapilmamisti ne oldu bes senenin acisini çikariyorlar bu millet bunlari sonuna kadar hak ediyorrr
hasanyurdusever - 26.06.2008 16:52
SANDIKTA GÖRÜSÜRÜZ
SIZ ZAMMI YAPIN.ASGARI ÜCRETE ZAM YAPTINIZ YA NASIL GERI ALIRIZ DIYE DÜSÜNÜYORDUNUZ.DÜSÜNMENIZE GEREK KALMADI SIZ SIMDI SANDIKTA NE OLUR DIYE DÜSÜNÜN KARANLIGA GÖMÜLECEKSINIZ.BAKALIM IMF SIZI AYDINLATACAKMI.IPINIZI ÇEKIYORSUNUZ HABERINIZ YOK.
mali.colak - 26.06.2008 16:51:
milleti yasal olmayan yollara yonlendiriyorlar
millet parayi ödeyemedigi zaman ne yapacak kaçak elektrik kullancak tabi zammi yapanlarin tuzu kuru onlar kullanilan elektrigin parasini bizim gibi hayatlarini dürüst bir sekilde yasamak isteyen vatandaslarin faturalarina yansidaçaklar siz ilk önce kaçak elektrik kullanan sirketleri daha sonra kisileri cezalandirir sonra zam yaparsiniz. dünyanin hiçbir yerinde elektrik bu kadar pahalli degil nükleer santrale karsi çikanlar doga dostu degil vatan hainleridir. acilen nükleer santraller yapilmalidir elin abd 'lisi gemisi bile nükleer santrelle çalisiyor. sen hala elektrige zam yapmakla ugras burasi türkiye 50 yildir 1 nükleer santral yapamadik biz dünyada ançak sömürülen ülkeler grubuna üye oluruz
earlgray - 26.06.2008 16:50
Kaçak Kullananlardan Alin
Özellikle Dogu ve Güneydogu' da kaçak elektrik kullananlarin faturalarini da dürüst vatandaslar ödüyor.
mesutcan1957 - 26.06.2008 16:49
yapmayan namerttir
yapin biz hakkettik ne kadar yaparsaniz hakkimizdir.devamini bekleriz.
sedatakay07 - 26.06.2008 16:43
bunlar ne yapiyor
basimizdakiler yani enflasyon yüzde 5 diyen zihniyet ya bizi gerizekali yerine koyuyor yada kendileri gerizekali... madem enflasyon yüzde 5 niye 22 zam geldi ki bu bu sene içinde ikinci zam..
mxcoupe - 26.06.2008 16:42
durmak yok yola devam
allah sizi bildigi gibi yapsin sizde allah korkusuda yoktur ya hadi hayirlisi
kenanerguc - 26.06.2008 16:34
allah belanizi versin
daha ne kadar bu garibanlari soymaya devam edeceksiniz yüzde 2 yüzde 3 maaslara zam yaparsiniz elektrige yüzde 22 zam.yaziklar olsun bu halk isyan etmesinde ne yapsin.
lookforward - 26.06.2008 16:34
ZAM
BASBAKAN BOL KESEDEN KONUSUYODU GARIBANI DÜSÜNÜYODU ASKERI ÜCRETE YAPTIGI ZAMMA BAK ELEKTRIGE YAPTIGI ZAMMA BAK MILLETCE HAK ETTIK AMA BUNLARI
temsi969 - 26.06.2008 16:34
AMPUL NASILSA YAKINDA SÖNECEK!...
AMPUL NASILSA YAKINDA TEMELLI SÖNECEK!... YÜZDE BESYÜZ ZAM YAPILSA NE YAZAR!...

ayildizer - 26.06.2008 16:29
diyecek söz yok.
YÜRÜ BE AKP KIM TUTAR SENI.BENZINDEN SONRA ELEKTRIKTE DE BIRINCI YAP BIZI DÜNYADA.
pinar3579 - 26.06.2008 16:26
asgeri ucrete yuzde 5 ama elektirige yuzde 22 zam ne diyebilirim ki
uFUK
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +6/-2

İyisi mi? Ağla benim Yerime Gülüm!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 02:03:33 ÖS »

ibrahim dostum  askariye yüzde 5, elektriğe yüzde 22  daha bunun teli var, suyu var,ekmeğe gelen zam var, herşeye zam var bunlarıda ekledikmi zam listesine gelire gelen zam devede kulak kalıyor giderlere gelen zamların yanında :hii

Canım Bıkkın
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Elektrig e yüzde 21 ve 22 Zam

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss