rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 01:32:14 ÖÖ
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
  Yazdır  
Gönderen Konu: Katil Veya Kurban Hikayeleri  (Okunma Sayısı 4584 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
_TyroRap_
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 03, 2009, 02:46:28 ÖS »

Arkadaşlar Herkes 2li veya 3lü veya Kaç Kişi oLursa oLsun Katil oLarak Yada Kurban oLarak Hikaye Yazsınlar...Yazılacak Hikayeler qerçek Dışı oLsun Herkes Hayal Dünyasından Kesintiler Ekliyerek Bir Hikaye oLuşturun
Özellikle "melankolia44" iLe rapciL Arkadaşlarımız Bu Konuda Kendilerini İlerletmiş Bulunmaktalar Hepinizden Bişiyler Bekliyorum...
_TyroRap_
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 03, 2009, 02:52:01 ÖS »

Ben Başliim 2 qenç Kumsalda Yürürken Birden Denizden Çıkan Bir Şeytan Dikkatlerini Çekti qençlerden Biri Şeytana Taş Attı Şeytan Başladı qençleri Kovalamaya Şeytan Büyüler Yapıyor qençler oLabildiklerince Büyülerden Kaçıyorlardı,Derken Çıkmaz Sokağa qeldiler Şeytan En Şeytani Büyüsünü Yapıyordu qençler Birden qözlerini aLan Bişiy qördüler Evet İşte Kurtuluşlarının Tek Çıkış YoLu Yerde Ayna Vardı Şeytan Tam Büyüsünü Atarken qençler Aynayı Kaldırdı Ve Büyüsü Şeytana qeri Döndü qençler o qünden Sonra Hayatlarının Son Anına Kadar Şeytanlarla Savaşıcaklarına Yemin Ettiler... İşte Bunun qibi Bişiyler Ama Yazan Kişilerin Sayısı Arttıkça Eğlencede Artar Sadece Örnek oLsun Diye Yazdım Hadi Sıra Sizde  tebrikler
rapciL
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +11/-3

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mayıs 03, 2009, 07:37:45 ÖS »

...yemin etmişLerdi ama aralarında da bir seytan vardı.Savaş başlamıştı nerdeyse.Sürekli olaylar oluyor ve herkes kacısıyordu.Artık ülkede kimse kalmadı.Ne plan yaptılarsa hem boşa çıktı.Günden güne de sayıları azalıyordu.Bunun altında bişey olduğunu öğrenen ÜmiTtt arastırmaya başladı.SEytanlardan bi tanesinin aramızda olduğu ve bize zarar verdiğini anlatmaya çalışan ümit ne yaptıysa kimseyi inandıramadı.Ama rapciL & tyrorap inandı ve sonunda sadece üç kişi kaldılar.Seytanlar günden güne güçleniyordu.artık bişey yapmak lazımdı ama kimsenin aklına bişey gelmiyordu.En sonunda buldum diye bağıran tyrorap seytanların güneş ışığına çıktıkları anda öldüklerini duyduğunu söyledi.Bunun üzerine ümit yeni bir senaryo yazdı.Ve uygulamaya koyulduk...İlk önce rapciL denizde yasadıklarını bildiği için denizi karaya boyamaya başladı binlerce kutu boyayı aldı ve kumsalda denize bosalttı.amacı denizde yasayan seytanı karanlık oldu sanıp dışarı çıkmasını sağlamaktı...Yaptı ve başarılı da oldu.Birinci ve ana seytan ölmüştü.
Gerisini de başkasından dinleyelim....

!                                            '
                 SuSs !
melankolia44
Kıdemli Üye
*

[Tecrübe Puanı] +3/-0

içimdeki şeytanı tutamıorummm !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 04, 2009, 02:53:56 ÖS »

rapcil ve tyrorapin yaptıkları basarılı olmuştu ama bilmedikleri bişey vardı ana seytan sandıkları sadace yanılsamaydı seytanlar bu 3 kisiye oyun oynuyordu yok olmadıklarını öğrenen benn bunun bir oyun oldugunu söylemek için yolaa koyulodum rapcil ve tyrorap yanına gittim ama kmsee yoktu kaçırlmışlardıı seştanlar tarafından bende onlarıı bulmak için diğer tarafa geçiş yapmıstım buraya önceden rapcilli gelmiştik bir kaç seytan kankimiz olmustu ama yinee dellenmişlerdi ne yapk buu seferr köklerini kazımak için yemin ettik onları bulmaya çalışırkenn beni takip eden birilerinin olduğunu biliyordum ounun için bir yere saklanıp kılık değiytirdim seytanların onları niçin kaçırdıklarını öğrenmeliydim tam o sırda gözüme bişey çarptı şeytanlar alem yapıyordu ve rapcil ve tyrorapin büyük bir kafeste oldugunu gördüm tabi bizmkiler kafayı bulmuy kafalar bii milyon anlamadılar beni anahtarııı bekciden aldımm ve kapıyı acıp kurtardım ve ordan kaçtık kaçmadan önce bilgisayarda tasarladığım özel ber virüs çeşidi vardı onuu seytanların üzerine salarak etkiksiz halee getirdim ama kimsenin bilmediği bişey biliordum her insanınn doğarken içinde bir şeytanla doğduğunu ne kadar etkisiz hale getirsekte onlar dahada ürüyordu her bebğin doğumuylaaa ana seytan bunu söylemişti bana çünkü bir keresinde onlaa savamıs ve kaybetmiştim neyseee ordan çıktıktan sonra arkadşlarımn eski güclerine kavuşması için hastaneye götürdüm iyleşince tekrar devam etcez savaşımızaa  hadiiii yazan yokmuuu baskaaaaaaaaa hikayeyi devam ettirinnn hadiii çılgın

mona LyySA ^^ânti hayat^^^ çookk bayattt buuu lyrcler
rapciL
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +11/-3

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 04, 2009, 05:43:58 ÖS »

Ya bozmak gibi olmasında ben bunun üzerinde bi katillik bulamıyorum ya düz hikaye yazıyoruz resmen:(

!                                            '
                 SuSs !
Sayfa: [1] 2 3 ... 11
  Yazdır  
Katil Veya Kurban Hikayeleri

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss