merhaba arkadaşlar son yıllarda bütün müzik türlerinde yapılan albümlerde bence gözle görülür bir düşüş var bilmem siz ne düşünüyorsunuz ama
en son sevdigim sanatçılardan birisi orhan ölmez yeni albüm çıkartmış adı damla damla duydum hemen track listesi falan merak ettim ne kadar şarkı var daha önce hiç sitesi falan oldugunu bilmiyordum baktım ilk sırada Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapOrhan Ölmezin Tek ve Resmi Websitesi ||| www.orhanolmez.com
resmi sitesi çıktı neyse ordan albüm bilgilerini falan ögrendim google aramasında 2.sıraydı sanırım herkesdinlesin.com çıktı baktım arkadaşın biri tanıtım amaçlı yeni albümün parçalarının hepsini koymuş hayatını falan anlatmış onlarada eyvallah
gelelim asıl konuya albüm adını bir yazdım googleye direk full veren siteler buyrun bakın nedir bu insanlıga sıgarmı?
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapOrhan ölmez damla damla full 2008 albüm indir - aklazarar.org | Normalinden farklı bir mekan
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yap[2008]Orhan Ölmez - Damla Damla Full Albüm - İndir Download
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş Yaphttp://www.geyikhane.org/forums/orhan-olmez-damla-damla-full-album-2008-indir-t22321.html?
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapOrhan lmez Damla Damla Full Albm 2008 ndir - mp3 mzik full seri rapidshare.com albm 2007 2008 - Blogcu
Linki Görebilmek İçin
Üye Ol veya
Giriş YapOrhan Ölmez - Damla Damla indir - Bedava Film iZLe Video Seyret Dizi iZLesene Online Oyun Tek Link Program teklink indir mp3 Download Scripti
ondan sonra albümler neden kalitesiz neden zevk almıyoruz bunlar yüzünden
hergün binlerce kişi indirmiyormu indiriyor onlarda parayla satın alsalar sanatçıda gelecege umutla baksa daha kaliteli müzikler yapsalar bizde dinlemekten zevk alsak olmaz mı?
KORSANA HAYIR!!!
eger bildiginiz site varsa korsan şikayet edeceginiz lütfen bu siteleri şikayet edin benim 10 dk için bulabildigim siteler bu kadar kim bilir daha kaç tane var
yukardaki bazı siteleri orhan ölmezin resmi sitesinin adminine pm attım tanışma kısmındada dile getirdim elimden gelen şimdilik bu
OKUDUGUNUZ İÇİN TEŞEKKÜRLER
SAYGILAR