rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:24:52 ÖÖ
Sayfa: [1] 2 3 ... 8
  Yazdır  
Gönderen Konu: pSko kim yahu? [Admin]  (Okunma Sayısı 6623 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pSko
Admin
*

[Tecrübe Puanı] +155/-14

Boşversene ( ! )

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Eylül 16, 2008, 09:19:48 ÖS »

Aslında hiç sevmem bu kendini tanıtma faslını ama örnek olmak lazım dimi sizlere? Evet evet öyle..

1989 Ankara doğumluyum Tongue "Ne" ve "kim" soruları bulmaya yetermi acaba bende ki beni? niggaaa  Hayat felsefem yok, anı görür; anı yaşarım.. Çok çok acabası eksiksiz hayaller de kurarım.. Olduğum gibi görünmem, göründüğüm gibi olmaya çalışırım kikikiki

Bekarım, hayatı kendi akışıma bırakırım.. Sevdik de noldu Tekel zengin oldu muhabbetlerine girmeye hiç niyetim yok niggaaa  Askerliğimi Şırnak'ta topçu komando olarak yapmadım hehe Düşeni kaldırmam niye düştün diye sorar; bi tekme de ben sallarım kikikiki Sonraa hayvanmış, insamış ayırt etmem, hepsini en fazla yarım saat severim ..Şu Soruların Cevaplarını Hep Merak Ederim; Ali Topu Tuttu Mu?, Emel Eve Geldi Mi?, hz. İsa Çarmıha Gerildi Mi?, hz. Adem Elma Yedi Mi? biliyorsanız iletişelim.. oleyy

Yemek yapmayı bilmem; yapılanı yemeyi iyi bilirim.. bi mide var bende yerim yaramaz, yemesem tınmaz..Takım tutmam lakin Bjk'yi tahdir ederimm. Aklına gelebilecek tüm yaşam deneyimlerine sahibim? hepsinemi? biz neler atlattık bir bilsen ? peki öyle olsun kikikiki hayat öyle birşeyki kardeeeeeeeş   tüttür şakaydı. Okey, tavla, batak, satranç çok severim, yeni yeni pilardoyu da sevmeye başladım.. Kimseye hayranlık beslemem, ucundan narşist eğilimim var biraz da şizofrenim.. uyuuuuu
Hazzetmem haksızlıktan , hakka taparım.. Kula kulluk edeni fena yaparım kikikiki Nerden geldim nereye gidecem, sonumu düşünmem;  zamana bırakır önüme bakarım.

Şimdilik bukadar tanımak yeter, aklıma geldikçe yazarım.. manyahhh

YASAL UYARI! 18 yaşından küçüklerin iletişim kurması tehlikeli ve yasaktır!

İstisnai bir durumdayım.. Kaideleri bozmaya meyilli...
pSko

ViruSMc
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Eylül 18, 2008, 12:44:06 ÖS »

Puhahahah Çok mutlu Uyy =P Janum Edmunum =PP Yemek Yapmaya Size Gelcektik. Gelmeyelim O Zaman Tongue Aç Kalmak İstemiyorum Çok mutlu Tam Bir Psko İtde Gördüğünüz Gibi 2008'in Son Örneği Çok mutlu
ittifak
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +1/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Eylül 21, 2008, 12:48:28 ÖÖ »

güzel:...
alvina
Yeni Üye
*