Aslında hiç sevmem bu kendini tanıtma faslını ama örnek olmak lazım dimi sizlere? Evet evet öyle..
1989 Ankara doğumluyum

"Ne" ve "kim" soruları bulmaya yetermi acaba bende ki beni?

Hayat felsefem yok, anı görür; anı yaşarım.. Çok çok acabası eksiksiz hayaller de kurarım.. Olduğum gibi görünmem, göründüğüm gibi olmaya çalışırım
Bekarım, hayatı kendi akışıma bırakırım.. Sevdik de noldu Tekel zengin oldu muhabbetlerine girmeye hiç niyetim yok

Askerliğimi Şırnak'ta topçu komando olarak yapmadım

Düşeni kaldırmam niye düştün diye sorar; bi tekme de ben sallarım

Sonraa hayvanmış, insamış ayırt etmem, hepsini en fazla yarım saat severim ..Şu Soruların Cevaplarını Hep Merak Ederim; Ali Topu Tuttu Mu?, Emel Eve Geldi Mi?, hz. İsa Çarmıha Gerildi Mi?, hz. Adem Elma Yedi Mi? biliyorsanız iletişelim..

Yemek yapmayı bilmem; yapılanı yemeyi iyi bilirim.. bi mide var bende yerim yaramaz, yemesem tınmaz..Takım tutmam lakin Bjk'yi tahdir ederimm. Aklına gelebilecek tüm yaşam deneyimlerine sahibim? hepsinemi? biz neler atlattık bir bilsen ? peki öyle olsun

hayat öyle birşeyki kardeeeeeeeş

şakaydı. Okey, tavla, batak, satranç çok severim, yeni yeni pilardoyu da sevmeye başladım.. Kimseye hayranlık beslemem, ucundan narşist eğilimim var biraz da şizofrenim..

Hazzetmem haksızlıktan , hakka taparım.. Kula kulluk edeni fena yaparım

Nerden geldim nereye gidecem, sonumu düşünmem; zamana bırakır önüme bakarım.
Şimdilik bukadar tanımak yeter, aklıma geldikçe yazarım..