rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:33:25 ÖÖ
Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SoydaşLarımızı ÖLdürüyorLar ! Duyarsız KaLmayaLım !  (Okunma Sayısı 724 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lost_MyStery
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +217/-4

kıskan bakaLım , HırsLan yakarım, !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Temmuz 11, 2009, 02:34:52 ÖS »

Onlarca yıldır Uygur Türkleri'ni öz topraklarında sindirme ve yok etme politikaları uygulayan işgalci Çin devleti, her geçen gün daha da artan Çin baskısını protesto etmek amacıyla başkent Urumçi'de toplanan Uygur Türklerine ölüm kusmaktadır.

Bu durum, Çin Devleti'nin yıllardan beri sürdürdüğü Türkler'i asimile etme politikasının en kanlı halkasıdır. Bölgede dış dünyayla iletişim yolları tamamıyla kesilmiş, yani soykırım için gerekli olan ortam sağlanmış, yarım asrı aşkın bir süreden beri dünyada eşine pek rastlanmayan bir zulme maruz kalan Uygur Türklerini tam anlamıyla yok etmek için düğmeye basılmıştır.

Tarihi düşmanlarımızdan olan Çinlilerin, soydaşlarımıza yaşattığı ıstıraplar karşısında sessiz kalan Türkiye Hükümeti ve Türk Toplumu; anayurdumuzun Çin işgali altında olmasının ve soydaşlarımızın bu denli güçsüz kalmasının ilk sebeplerindendir.

Ey uzaktaki kardeşinden habersiz Türk!

Uyan! uyan ki, aynı kanı taşıdığın kandaşına, karındaşına ve soydaşına; kardeş olmanın yükümlülüklerini yerine getirerek yardım elini uzat.

Kızıl Çin'i protesto et, Çin'in kalitesiz mallarını boykot ederek, kardeşinin kanının dökülmesine bilerek veya bilmeyerek çanak tutma.

Sen Kurtuluş Savaşı verirken, sana maddi-manevi destek veren Uygur kardeşlerine vefasızlık etme ve Müslüman diye kıyameti kopardığın Araplar için yaptığını, hem Müslüman hem de kanından ve canından yani senin gibi Türk olan öz kardeşinden esirgeme.

Öğren, bil ve hatırla ki, Ata topraklarının bugünkü bekçileri olan uzaktaki kardeşlerinin senin maddi-manevi desteğine hiç değilse onu düşünmene, esenlik ve iyilik dileklerine ihtiyacı var.

Ey Türk!

Sana yakışanı artık yap. "Komşusu açken tok yatan bizden değildir" diye düşünüyorsan, öz kardeşi can verip, kan akıtırken aldırış etmeyenin de Türk olamayacağını bil!

Ey Uygur kandaş, karındaş, soydaş!..

Acınız, acımızdır! Çin'e, Moskof'a Gök Bayrak için omuz omuza vereceğimiz kutlu savaş günlerinin bir an önce gelmesini sabırsızlıkla bekliyoruz; "Yeter ki o gün gelsin!"

aLıntıdır.!

arkadaşLar duyarsız kaLmayaLım hiç değiLse maiL yoLuyLa dağıtaLım
YorumLarınız bekLiyorum !

*

#  Çok bLirsin herşeyi ,
Ruhunun YaşıNdasın ,
DeğişmissiN harbideN bak eskisiyLe farkLısıN* 

ya sev ya defoL ! cCc
EğiL kuLak ver ceddine... TÜRK e kefen biçmek hangi itin haddine !
ttugay
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-2

Cehennem artık bomboş çünkü tüm şeytanlar aramızda

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Temmuz 11, 2009, 02:44:29 ÖS »

ben dagıtıyom sımdı maılle dıger arkçlarda dagıtırsa ıyı olurrrr.........

Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi.
      Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi.
      Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi.
      O yüzden onun gibi,şişenin dibi.

Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir.
evindelisi14
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +6/-5

Ölmeden evel ölmek !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Temmuz 12, 2009, 12:50:36 ÖS »

bu çinliler zaten özenti mahluklar sinir oluyorum bide türklere yaptıklarını duyunca uyuz oldum.Onlara sinir oldukça devletin başındakilere daha da uyuz oluyorum kimse sesini çıkarmıyor!!!  keserim
ttugay
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-2

Cehennem artık bomboş çünkü tüm şeytanlar aramızda

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Temmuz 19, 2009, 02:55:50 ÖS »

Çin dünyaya meydan okuyor! 196 Uygur Türkü kurşuna dizilerek katledildi

19 Temmuz 2009 Pazar 14:35  

SİNCAN - - Uygur türklerinin gösterisi ölümle sonuçlandı. Çin polisi sert müdahale etti.. Bin 500 kişi gözaltına alındı. Olayların sorumlusu olanlar da kurşuna dizildi.

Kanal D'nin özel haberine göre, geçen ay bir fabrikada çinlilere uygur türkleri arasında çıkan kavganın ateşlediği olaylar sokağa taştı. Uygur Türkleri kavgada ölenlerle ilgi soruşturma açılmasını talep etti. Ama Çin hükümeti olayı örtbas etmek isteyince, Urumçi karıştı.

Günler süren olaylar sonrasında Çin yönetimi Urumçi'ye asker takviye etti.. Urumçi'de ev ev baskınlar yapıldı, Uygur Türkleri gözaltına alındı. Çin hükümeti oluyların sorumlularının idam edileceğini açıkladı ve o kararını önceki gün uyguladı..Tam 196 Uygur Türk'ü kurşuna dizildi.

Uygur Türkleri'nin nerede idam edildiği bilinmiyor. Cenazelerinin ailelerine verilip verilmediği de belli değil. Bilinmeyen sadece o değil. 600'den fazla kişiden de haber alınamıyor.

Çin yönetimi olayları kanlı şekilde bastırdı, tam 196 uygur Türkünü de idam etti.. Adeta dünyaya meydan okudu.  

duaaa ( Üzgün Üzgün Üzgün

Hissediyorum Saddam gibi boğazında ipi.
      Ezmek ister arkadaşlar okullarda F tipi.
      Beni anlamadılar Ahmet Kaya gibi.
      O yüzden onun gibi,şişenin dibi.

Türk insanı para gibidir,Üstüne ışık tutun içinde Atatürk yoksa sahtedir.
Lost_MyStery
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +217/-4

kıskan bakaLım , HırsLan yakarım, !

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ağustos 16, 2009, 06:41:43 ÖÖ »

şu duyararLıLığa bakın .. 133 okunma sadece 3 yorum.
bu kadarmı soydaşLarımıza karşı duyarLıLığınız, bumudur tepkiniz.. heLaL gençLik kız/erkek manita peşinde koşmaya devam edin. tek derdiniz manita, para, ergen tripLeri oLsun.

açıkcası utanıyorum !

*

#  Çok bLirsin herşeyi ,
Ruhunun YaşıNdasın ,
DeğişmissiN harbideN bak eskisiyLe farkLısıN* 

ya sev ya defoL ! cCc
EğiL kuLak ver ceddine... TÜRK e kefen biçmek hangi itin haddine !
Sayfa: [1]
  Yazdır  
SoydaşLarımızı ÖLdürüyorLar ! Duyarsız KaLmayaLım !

Gitmek istediğiniz yer:  
Sitemap | List | Sitemap(2) | Arşiv | Wap | Wap2 | Wap Forum | XML | Rss