rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:34:47 ÖÖ
Sayfa: [1] 2 3 ... 5
  Yazdır  
Gönderen Konu: {Tamamiyle ßenim} - CrazyPskopat  (Okunma Sayısı 2334 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CrazyPskopat
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +1/-0

Saygı Değer PiNkLiFe....!!!!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« : Ocak 11, 2009, 09:11:44 ÖS »

Şuan ne kadr olumsuz düsünce varsa aklımda,hayattan bıkmış,senem yengenin ölümünden sonra hayatta 3 kişiyiz bizde yarın birgün ölücez die korkarken,birkç olay geçirdim,işittiğim birkaç sözden sonra ölümden korkmaz adeta o an azrail benimde canımı alsa diye düşündüm.Ben şuan düşündüğümde ailemden güzel 1 söz duyduğumu hatırlamıyorum.Hatırladığım tek  şey üzüldüğüm,azarlandığım,hırpalandığım,kırıldığım...Ki o olay olmadan 5 dk önce günahlarımı düşünüyordum.Senem yenge kadr yaşamayı düşlüyordum..(yaklaşık 50 yasında)Hacc'a gitmeyi,ölümün beni süründürmemesini,en son azrailin bana gelmesini istiyordum...Fakat şuan oturduğum sandalyede hemen şimdi ölmek,azrailin canımı almasını,ailemin gözlreri önünde ölmek...Bana ne yaşattıklarını,şu yaşımda ne  acılar çektiğimi,dedikleriklerinden pişman olmaları için.Yoksa niyetim onlar üzülsün bilmem ne deil.Ama şimdi,te isteyim bu yazının ne kadar geç olursa o zaman ellerine geçmesi...O zmn kadar ölmek,duygularımı anlamalarını istiyorum.Ama onlar hiç beni anlamaya calışmıyorlar.Ben korkuyorum onlar beni azarlarken azımı açamıyorum,soru sorduklarında yanlış cevap vereceğim azar yiyeceğim diye.Onlar 11 yıl boyunca beni sadece azarladılar,ben hiç beni anlamaya çalıştıklarını düşünmedim,şahit olmadım,ki onlarda anlamaya calısmadı,onlar beni azarlarken boynum bükük karşılarında düşündüm''acaba ben ne yaptım?'' diye,"annem veya babam bana niye cok kızgın,az önce söylediğim şeyde hiçbir kötülük yoktu neden kızdılar?" diye...
 Şimdi hastalandığımda burnumu silip  peçeteyi masanın üztüne bırakmam,çayı açık yada kapalı koymam,çay içip bardağı masannın üstünde veya başka biryerde bırakmam,çaya çok şeker atmam(ki çay benim,diş benim..) bunların hepsi bana bağırmaları için başlıca bi sorun,ama ben artık onların beni sevmediğine eminim,çocukca bir düşünce her yaşında her yaşadıpın kötü olayda insan aynı seyi düşünüyor...Ama benim ailem harbi saf benim değerimi bilmior...Yaptığım herşeyde ödüm kopuyor kızacaklar,gözümün iiçine öyle kötü kötü bakacaklar die...Şimdi kaç kişi aynı şeyleri düşünüyor bilmiyorum ama benim yaşadıklarımın aynısını yaşayan bir arkadaşım (arkadaşım dediğime bakmayın annemle annesi babamla babası kardeşdende öte bizde öyle)Burcu hemen hemen aynı sşeyleri oda yaşadı.Oda hayatından nefret ediyor bazen.Ama gün geldiğinde beni yanlız bırakıyor..En iyi dostum diyebileceğim tek kişi cok severim onu,ama bu yazıyı ona okutmaya bilirim.Belki yerini söylerim ben öldüğümde aileme okutsun ddiye işte o zaman bütün dünya okusa bu satırlatı umrumda olmaz...En azından ailem anlamıs olur ne cektim,ne düşündüm...
  Kardeşlerimden biri hasta olsa ailem için kıyamet kopar biri astım hastası,biri bebek(3 yaşında).Ama benim karnım ağrısın ders çalışmayım o zmn kkıyameti ailem kopartır...Ben hasta olayım yada uyanamayıp okula gitmeyeyim numara olur.Ama kardeşim öksürse hasta okula gitmiyor. Anneme söylediğimde " o okuma yazma biliyor nasıl olsa " dior..Hıyar Sanki ben bilmiorum..
 Şuan o sinirimle bi bıçakla kendimi öldürmek isterim.Mutfakda annemin önünde kendimi öldürmek...Kolay deil insanın kendini öldürmesi,kim denemişde ölmüş...O kadar acım varki ne bedenime,ne defterime nede satırlarıma sığacak kadar...

Tuğba...(10.01.2009'da defterime yazdım)

Bêni ÖyLe Bir HâLê Gêtirdin Ki dôstLârım BiLê GüLdü Amâ Sêni ÖyLê Bir HâLê Gêtirêcêğim Ki düşmânlârın BiLê AğLâyâcâk!
Ra-$h!t
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Ocak 11, 2009, 09:18:30 ÖS »

Bak bence böyle konuşma.Herkesin ailesiyle sorunları var.Ama annene öyle ağır ithamlarda bulunma benim sana tavsiyem.Elbet bi gün çözülüyo sorunlar herkes kendi çektiğini bilir,anlatır.Ama herkesin birbirinden öğrenecek şeyleri vardır.Tecrübe çok önemli.. göz kırpan
Trheina_
Kıdemli Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ocak 11, 2009, 09:21:53 ÖS »

cryy
beN bu KoNuDa yoRum yaPamıCam
aMa saDeCe KeNDini beNim YeRime Koy DeRim saNa  göz kırpan

ßénim hayata yénikLiqim
ßiLdikLérinizdén déqiL.
hani varya
anlatamadıkLarım
kéndimin biLé biLmédigi,
ondan işte tüm

kayıpLarım
ı$ıkLar sönük.
bén néyin nöbétindéyim.
rüzgar biLé kesti öfkésini.
ßen néyin isyanındayım ki

haLa..!

cryy
CrazyPskopat
Özel Üye
*

[Tecrübe Puanı] +1/-0

Saygı Değer PiNkLiFe....!!!!!

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Ocak 11, 2009, 09:23:42 ÖS »

Bende Yorumlra cevp vermiecm hadi bakalım kim yencek xD

Bêni ÖyLe Bir HâLê Gêtirdin Ki dôstLârım BiLê GüLdü Amâ Sêni ÖyLê Bir HâLê Gêtirêcêğim Ki düşmânlârın BiLê AğLâyâcâk!
Trheina_
Kıdemli Üye
*

[Tecrübe Puanı] +2/-1

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Ocak 11, 2009, 09:25:36 ÖS »

aMa beNim ŞiKayeT eDebiLceK bi aiLem yoK
seNi aNLayamam  cryy

ßénim hayata yénikLiqim
ßiLdikLérinizdén déqiL.