Merhaba,
Ziyaretçi
. Lütfen
giriş yapın
veya
üye olun
.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse
buraya tıklayın
.
1 Saat
1 Gün
1 Hafta
1 Ay
Her zaman
Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 02:34:59 ÖÖ
Türkçe Rap, Hiphop Forumları
>
>
Serbest kürsü
>
{Tamamiyle ßenim} - CrazyPskopat
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
« önceki
sonraki »
Yazdır
Gönderen
Konu: {Tamamiyle ßenim} - CrazyPskopat (Okunma Sayısı 2334 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CrazyPskopat
Özel Üye
[Tecrübe Puanı] +1/-0
Saygı Değer PiNkLiFe....!!!!!
Durumum:
Ynt: {Tamamiyle ßenim} - CrazyPskopat
«
Yanıtla #5 :
Ocak 11, 2009, 09:29:51 ÖS »
2 sene önce hiç sikayetin olmadı mı?
Bêni ÖyLe Bir HâLê Gêtirdin Ki dôstLârım BiLê GüLdü Amâ Sêni ÖyLê Bir HâLê Gêtirêcêğim Ki düşmânlârın BiLê AğLâyâcâk!
Trheina_
Kıdemli Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
Durumum:
«
Yanıtla #6 :
Ocak 11, 2009, 09:31:12 ÖS »
oLmuşTur... HemDe ÇoK..
aMa ŞimDi o KaDaR pİşmaNım Ki..
ßénim hayata yénikLiqim
ßiLdikLérinizdén déqiL.
hani varya
anlatamadıkLarım
kéndimin biLé biLmédigi,
ondan işte tüm
kayıpLarım
ı$ıkLar sönük.
bén néyin nöbétindéyim.
rüzgar biLé kesti öfkésini.
ßen néyin isyanındayım ki
haLa..!
unbalanced_grapher
Ziyaretçi
«
Yanıtla #7 :
Ocak 12, 2009, 08:52:00 ÖS »
Tuğbacım neden bu kadar sinirleniyorsunki ailenide anlaman gerek belki tmm abartıyorlardır seni kırdıklarının farkında değillerdir ama sende onların çocuklarısın .. çok kötüde olsalar onlar senin ailen bu gerçeği değiştiremessin o yüzden birşey olduğunda kendine zarar vermek yerine gülüp geçmeyi denemelisin.. anlıyorum çok sinir ediyorlar, seni anlamıyorlar, çok üstüne geliyorlar ama ailen için bile olsa bu kadar kendini üzmeye değmez.. heleki ölümü düşnmek.. sen daha kaç yaşındasınki..(yanlış anlama sakın küçük olduğunu belirtmek için değil gerçekten bazı şeyler için yaşının farkında olman için söylüyorum) hayatın kötü yanlarını görerek hayattan vazgeçmeyi düşünmemelisin.. şükretmeyi bilmelisinki yarın daha güzel olsun.. şuan keşke bir ailem olsada hergün bağırsalar bana diye düşünen insanlar vardır bunu unutma.. ben seni anlamadığım için ya da yaşadıklarını yaşamadığım için sana bunları söylüyorum sanma emin ol daha acılarını yaşadım hep üzülmek bana kaldı ama hiç anlayan olmadı seninde büyüdüğünde böyle olmaman için ablan olarak düşüncelerimi paylaşmak istedim .. kendine iyi bak
Trheina_
Kıdemli Üye
[Tecrübe Puanı] +2/-1
Durumum:
«
Yanıtla #8 :
Ocak 12, 2009, 08:56:46 ÖS »
Alıntı sahibi: ƧƬӨЩΛЩΛΥ üzerinde Ocak 12, 2009, 08:52:00 ÖS
Tuğbacım neden bu kadar sinirleniyorsunki ailenide anlaman gerek belki tmm abartıyorlardır seni kırdıklarının farkında değillerdir ama sende onların çocuklarısın .. çok kötüde olsalar onlar senin ailen bu gerçeği değiştiremessin o yüzden birşey olduğunda kendine zarar vermek yerine gülüp geçmeyi denemelisin.. anlıyorum çok sinir ediyorlar, seni anlamıyorlar, çok üstüne geliyorlar ama ailen için bile olsa bu kadar kendini üzmeye değmez.. heleki ölümü düşnmek.. sen daha kaç yaşındasınki..(yanlış anlama sakın küçük olduğunu belirtmek için değil gerçekten bazı şeyler için yaşının farkında olman için söylüyorum) hayatın kötü yanlarını görerek hayattan vazgeçmeyi düşünmemelisin.. şükretmeyi bilmelisinki yarın daha güzel olsun.. şuan keşke bir ailem olsada hergün bağırsalar bana diye düşünen insanlar vardır bunu unutma.. ben seni anlamadığım için ya da yaşadıklarını yaşamadığım için sana bunları söylüyorum sanma emin ol daha acılarını yaşadım hep üzülmek bana kaldı ama hiç anlayan olmadı seninde büyüdüğünde böyle olmaman için ablan olarak düşüncelerimi paylaşmak istedim .. kendine iyi bak
MeSeLa beN KEşKe bi aiLem oLSa Da HerGüN bağıRSaLaR baNa DiYeNLerDenim
ßénim hayata yénikLiqim
ßiLdikLérinizdén déqiL.
hani varya
anlatamadıkLarım
kéndimin biLé biLmédigi,
ondan işte tüm
kayıpLarım
ı$ıkLar sönük.
bén néyin nöbétindéyim.
rüzgar biLé kesti öfkésini.
ßen néyin isyanındayım ki
haLa..!
ibrahim
Ziyaretçi
«
Yanıtla #9 :
Ocak 12, 2009, 09:02:05 ÖS »
vayy keşke kardeşim olsaydın büyükler kızsada ben seni korurdum onlardan seni. ezdirmezdim kimsenin azarlamasına izin vermezdim. gerekirse onları karşılardım.haksızlıga asla gelemem.derste arkadaş ayagını öndeki dangalagın sandalyesine koydu adam mersinden gelmiş adana nın bi köşesinde dayılık yapacak aklı sıra indir lan ayagını dedi 40 kişi sınıf 18 yaşından aşşagı adam yok içerde adam rezil oldu sefil biri seside fazla çıkmaz hocada seslenemedi neyse ders devam ediyordu arkadaş dalmış bilmeden yine koydu ayagını ses yok çıktık dışarı bu sefer dışarda başladı adam dayılıga sen kimsinde ayagını benim sandalyemem koyuyorsun falandı fıstıkdı sen kim oluyorsun lan ddim bende yakasını topladım yumrugu indircektim zırlamaya başladı birde amcasının kızımıydı neydi onla hep yan yana gezerlerdi kimseye eyvallah ları yok ya selam sabah yok ayrı bir devletler sanki başımıza kızda başladı küfretmeye şerefsiz falan filan hocalar toplandı kız küfre devam ediyo biri beni aldı terasa çıkardı abisine dokunmadan zırladı kıza dokunsam ölürdü heralde o günden sonra okuldaki arkadaşlarımdan hariç herkes bana muhalefetti hocasıydı müdür yardıncısıydı ötesiydi berisiydi.neyse o günden sonra bir kaç hoca derse girmeye falan çekiniyordu girmiyordu asistana yoklama alıp eve yolluyorlardı bizi sınavlarda boş kagıt sonuç 1 senemize mal oldu.
eger mahallenizde falan yaşasaydım yada bir yakının olsaydım teyze oglu dayı oglu bu durumdan haberdar olsaydım seni bu durumdan kurtarmak için ne gerekiyorsa yapardım.
sana tavsiyem yaşın genç aklın başında gördüm seni yaşıtlarından daha olgun gibisin 11 yaşında birinden böyle bir yazı beklemezdim açıkcası küçümsemek için söylemiyorum yanlış anlama
ailen ne kadar kötüde olsa onlar senin annen baban.bırak kızsınlar eger sana kızınca mutlulularsa kızsınlar bakalım.sende böyle kalacak degilsin heralde büyüyeceksin.benim BABAM yok onu çok arıyorum yaşım 20 onu o kadar çok arıyorumki yaşım ilerledikçe daha çok özlüyorum herşeyimiz yarıda kaldı.5 yıl olacak bu Nisanın 13üne..keşke hayatta olsaydıda hergün beni azarlasaydı onu gölgesi bile yeterdi bana
senin şimdilerde yapacagın tek şey var derslerine çok iyi çalışıp güzel bir liseye ordanda güzel bir üniversteye gitmen gerekli.kimseye yük olmadan hayatının kurtulması için.sen kendine güven yeter sana kimse güvenmesin.bunları yapabilecek kapasite var sende buna eminim.umarım kalbini kıracak birşey söylememişimdir
Sayfa:
1
[
2
]
3
4
5
Yazdır
{Tamamiyle ßenim} - CrazyPskopat
« önceki
sonraki »