rap
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Mayıs 26, 2012, 04:32:34 ÖÖ
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fade Beat  (Okunma Sayısı 1256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
fadeout
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Ağustos 17, 2009, 08:43:32 ÖS »

hocam klavye bana ne gibi kolaylıklar sağlayacak peki ?
L.A.
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

makaveli

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ağustos 18, 2009, 04:24:01 ÖS »

bikere sürekli her beat yapışında orgu (midi klavye) kullanışın gelişecek ve ona göre yarattığın melodilerin karmaşıklığıda...şu an sen loopları birleştirerek birşeyler yapıyorsun sanırım ...yani şuan yaptığın senin melodin değil...kendi havanı yaratmak istiyorsan kendi tarzını oluşturmak kalvye almanı öneririm...yani kendi looplarını oluşturacaksın kendi yazdğın notalarla....tamamen senin imalatın olacak ....
yani klavye dediğim bilgisayara bağlanan org anlamışsındır heralde Gülücük  mesela ilk önce bi drum loopu seçers,n ve üzerine seçtiğin enstrumanla  
bir meladi ararsın....sonra alt melodiyi  halletin mi sonra geçersin bi başka uygun enstrumana  üstüne inceden bi melodi daha geçersin...
uyumlu bi şekilde... ama sadece benim söylediklerime bakma araçtır çünkü bende profesyonel diilim sonuçta....birsürü beat yapma videosu var youtubede   ve bu videoların hepsinde göreceksin ki hepsinin bir midi klavyesi var Çok mutlu
sadece öneri dostum....    tabi seninki gelip geçici bir heves diilse..yoksa boşuna yatırım yapma....

ayrıca sırf ben söyledim diyede düşünme kimsenin bedduasına ihtiyacımn yok...zaten yeterince başım belada Çok mutlu

kolay gelsin....

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.myspace.com/makaveli67
fadeout
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : Ağustos 19, 2009, 04:57:55 ÖS »

hepsi benim kendi melodilerim Gülücük yanlız FL studioda tüm notaları mause ile yazmak çok sıkıcı,yani klavyeye basınca hangi tuş olduğunu gösterir,sende mause ile yazarsın,mid klavye alsam bundan kurtulurmuyum
L.A.
Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

makaveli

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #8 : Ağustos 21, 2009, 07:01:42 ÖS »

bak işte klavye olunca notaya basınca  notayı gösterip sen mausla yazmıcan....sen klayveden müziğini çalıcan o bastıuığın notalar direk fl e kodlanacak...midi olLArak....

yani şuan sen nota mimarlığı yapıyosun mausla ozamam müzik yapacaksın... Çok mutlu

klavye olduğunda enstruman seçtikten sonra sadece metronomla   rec tuşu / automacion and sccore  tuşuyla muhattabın kalacak...
notaları klavyeden yazdıktan sonra mausla düzeltmede yapabilirsin yani vuruşlarını fln ayarlarsın yanlış basmışsan vesaire vesaire....

tabi okadar kolay da diil metronoma uymassan loopları oturtamassın 4 dakkalık şarkıyıdı ayrı ayrı yazacak diilsin ya ilk loopu yazacaksın sonra o ızgaralı bölümde yerleştireceksin olay budur...
bildiğm kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım....son mesajım... bukadarda hazırcı olma ellinin altında internet var araçtır...çalış müzik dahisi bile olabilirsin Çok mutlu

kolay gelsin.....            imza:AHBAP

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linki Görebilmek İçin Üye Ol veya Giriş Yap
www.myspace.com/makaveli67
OcuoneR
Yeni Üye
*

[Tecrübe Puanı] +0/-0

Durumum:
durum

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2009, 12:31:57 ÖS »